MOM-MUST-HAVE: MERINO SKINCARE

Merino Skincare : CITYMOM.nl Merino Skincare : CITYMOM.nl 2

Jarenlang ben ik opzoek geweest naar de perfecte dagcreme. Aangezien ik een redelijk gevoelige huid heb werken alle dagcremes van luxe merken zoals Chanel niet voor mij. Daar zit veelte veel rommel in. In bijna alle cremes zit dat. Maar eind 2014 is Merino Skincare naar Nederland gekomen en sindsdien hoef ik niet meer te zoeken maar heb ik de perfecte creme gevonden!

Aangezien een goede dagcreme echt een must is wilde ik vandaag deze MOM-Must-Have met jullie delen! De producten van Merino bevatten natuurlijke ingrediënten, waardoor ze optimaal voeden, verzachten, herstellen en beschermen en maakt zelfs de meest droge, gevoelige en aangedane huid weer mooi en gezond. De ‘No Perfume’ producten zijn bovendien uiterst geschikt voor baby’s en kinderen! De authentieke producten uit de Merino Skincare lijn bevatten lanoline, een natuurlijke olie die vrijkomt wanneer schapenwol wordt gewassen. Lanoline heeft voedende, verzachtende en herstellende eigenschappen die een natuurlijke barrière tegen schadelijke stoffen van buitenaf vormen. Door toevoeging van diverse andere ingrediënten uit de natuur als aloë vera, amandelolie en avocado olie voeden en beschermen de producten de huid écht. En daar ben ik heel happy mee!

 

www.merino-skincare.nl

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.