MEMINIO; STIJLVOL KLEINE AANDENKEN VOOR LATER BEWAREN

meminio + voor meminio 2 meminio 3 meminio 1

Tijdens het opgroeien van je kind verzamel je in die jaren veel kleine aandenken. Denk aan de eerste echo, een eerste tand die eruit gaat, de eerste schoentjes, een zwemdiploma, het creche boekje, foto’s… 

Om al deze unieke spulletjes een plekje te geven zodat je deze goed kan bewaren, en later aan je kind kan geven heeft Meminio een prachtige ‘memory case’ gemaakt. Een te gek kraamcadeau die je ook nog persoonlijk kan maken door een tag er aan te hangen met 4 initialen erin. Er zit een la in die je eruit kan halen zodat je onderop de grotere dingen kan bewaren. De memory case is gemaakt van luxe leer en binnenin zit een mooie print. De koffer is verkrijgbaar in verschillende pastel kleuren.

meminio.com

LEES OOK: DE BESTE NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR KINDEREN

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.