AAN TAFEL MET SEBRA

Sebra 3Sebra SebraSebra Sebra 2

Drie keer per dag eten. Dan wil je niet iedere keer tegen een wit saai plastic bordje zitten kijken… Dus ging ik op zoek naar een gezellige eet set voor Bobbi en kwam ik bij Sebra terecht.

Sebra Interieur is Deens design. Aangezien Kopenhagen een van mijn lievelingssteden in Europa is, kan het vast niet mis gaan! Ook het feit dat de eetsets uitgevoerd zijn in rustige kleuren trok mij. Een groot deel van de collectie van Sebra (misschien in Nederland vooral bekend van de leuke poppenbedjes) is handgemaakt en gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen of bamboe. Goede kwaliteit maar vooral creatief zodat het ook leuk is voor kids zelf. Het bord, kommetje en de beker vielen bij mijn kids in de smaak. Ze zitten nogal vrolijk aan tafel nu Sebra erop staat!

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.