DE BESTE NATUURLIJKE VERZORGINGSPRODUCTEN VOOR KINDEREN

Natuurlijke babyverzorging :: CITYMOM.nl

De huid is het grootste orgaan van het lichaam. Wat je op de huid smeert, wordt opgenomen door het lichaam en heeft daarom invloed op de gezondheid. In veel ‘gewone’ babyverzorging zitten vaak chemische bestanddelen; producten die de huid afsluiten & irriteren of zelfs de hormoonhuishouding ontregelen.. Zulke producten smeer ik niet op mezelf en al helemaal niet op mijn kindje. Sinds dag 1 dat Bobbi is geboren gebruik ik natuurlijke verzorgingsproducten en Bobbi heeft in twee jaar nog nooit, echt nog nooit luier uitslag of andere uitslag gehad. Dat moet toch een teken zijn, want een gevoelige huis zit ook nog eens in de familie.. Ik wil graag mijn vijf favoriete merken die ik gebruik met jullie delen! En ik moet stiekem bekennen dat ik veel van deze merken niet alleen voor Bobbi gebruik, maar ook zelf zoals de Oat & Linden Flower Shampoo van Mádara, gezichtscrème van Sophie de Giraf, bodylotion van Petit&Jolie en de douchegel van NAÏF!

Mádara

Madara :: CITYMOM.nl

Mádara heeft de lijn Organic Baby & Kids uitgebreid met een Cocoa & Plum Creamy Oil en de Oat & Linden Flower Shampoo. Het Eco Cert gecertificeerde merk en biedt nu in totaal vier zacht verzorgende en beschermende producten voor kinderen op basis van natuurlijke ingrediënten. Mádara staat voor energie uit de natuur, gecomprimeerd in effectieve producten.

Sophie de Giraf

Sophie de Giraf :: CITYMOM.nl

Naast het bekende bijtspeelgoed en rammelaars van Sophie de Giraf is er ook een complete verzorgingslijn voor de allerkleinsten. De verzorgingslijn van Sophie de Giraf bestaat uit: gezichtscrème, beschermende crème, body lotion, badschuim, olie en hair & body wash. Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf €11.99. De baby huid wordt vertroeteld door de verantwoorde natuurlijke en organische ingrediënten. De verzorgingslijn bestaat namelijk voor 99 tot 100 % uit natuurlijke en organic ingrediënten.

Petit&Jolie

Petit Jolie :: CITYMOM.nl

Petit&Jolie wil baby´s, kinderen en ouders kunnen laten genieten van al het goede dat de natuur ons al eeuwenlang biedt, met producten die bestaan uit natuurlijke ingrediënten. Petit&Jolie wil het beste voor je kind en de natuur. Met liefde zijn de verzorgingsproducten van Petit&Jolie ontwikkeld. Tevens ‘wat puur is wil je puur houden’ en dus is een belangrijk speerpunt dat de basis van de producten natuurlijke ingrediënten zijn, net als het pure van je baby.

NAÏF

Naif :: CITYMOM.nl

NAÏF maakt verzachtende en verzorgende producten die de gevoelige babyhuid beschermen. Door gebruik te maken van de beste ingrediënten die de natuur te bieden heeft, tot perfectie geformuleerd, garanderen zij dat je de beste producten krijgt om je baby Schoon, Gezond en Vrolijk te houden.

Happy Future

Happy Future :: CITYMOM.nl

Dit merk was het eerste merk dat ik gebruikte en werd mij aangeraden door de eigenaresse van C. Cosmetics & Care in Amsterdam. De billenlotion is favoriet bij mij en mijn kindje heeft nog nooit uitslag gehad! De missie van Happy Future is om kinderen te voorzien van de veiligste, gezondste en meest natuurlijk producten om een lang & gezond leven te hebben.

 

Naast deze merken zijn er nog meer merken met natuurlijke producten voor baby’s & kinderen:

Weleda // Naty // Earth Mama Angel Baby  // Lavera // Aubrey // Estelle & Thild // Boo Bamboe  // Natura Siberica  // Bbie Cosmetics // Golden Nature Products // Cowshed // Burts’ Bee  // Mustela // Eco Cosmetics //

 

VOLG CITYMOM OOK OP INSTAGRAM.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.