FIJNSTE DIY VERF VOOR MAKE-OVER KINDERKAMER

KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 1 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 2 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 3 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 4 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 5 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl 6 KINDERKAMER MET VINTAGEVOLKSWAGEN CAMPER BED | CITYMOM.nl VOOR

Hou jij ook net zo van oude meubels verven of meubels een andere look geven met een likje verf? Dan is de verf van Rust-Oleum jouw liquid dream! Deze meubelverf is eindelijk in Nederland te koop! 

Toegeven aan je veranderdrift en DIY projecten is daarom geen probleem meer. Met de Rust-Oleum meubelverf hoef je niet meer te schuren of te primen voor je ‘dat leuke stoeltje van de kringloop’ of ‘oma’s oude theekast’ een nieuwe uitstraling wilt geven voor de kinderkamer. De verf werk ook prima over oude verf en lak. Het opknappen van je meubels is niet eerder zo makkelijk geweest. De verf hecht namelijk op de meeste ondergronden.

Breng de verf in één laag rechtstreeks op het meubel aan voor het beste resultaat. Voor de finishing touch bescherm en versterk je de meubelverf met Rust-Oleum Meubelwas of Meubelvernis. De Chalky Finish meubelverf zorgt voor een klassieke, soepele, matte afwerking en brengt een oud meubelstuk tot leven. Gebruik je fantasie en kijk wat jij met kleur kunt doen om je meubels een nieuwe look te geven.

www.rustoleumdiy.com

LEES OOK: BED OP MAAT; KINDERKAMER BOBBI

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Aleksandra

  Hi, please tell price for bed car

  Antwoord
  • Bettina

   Hi Alexa, the bed is handmade! You can not buy it in a store…

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.