MAMALOVES: KEEP YOUR LOVED ONES CLOSE

mamaloves :: CITYMOM.nl 3 mamaloves :: CITYMOM.nl 4mamaloves :: CITYMOM.nl 10 mamaloves :: CITYMOM.nl 2mamaloves :: CITYMOM.nl 9 mamaloves :: CITYMOM.nl 1 mamaloves :: CITYMOM.nl 7 mamaloves :: CITYMOM.nl 8 mamaloves :: CITYMOM.nl 6

Aan al mijn sieraden zit een eigen verhaal. Daarom zijn ze voor mij bijzonder en speciaal en draag ik ze iedere dag. Ik wilde heel graag een armband met de namen van mijn kinderen erin en in mijn zoektocht naar een persoonlijke armband vond ik mamaloves.

Naast dat het een toepasselijke naam was voor de armband die ik wilde… vond ik in hun webshop stijlvolle, stoere en betaalbare sieraden. Een goede combi! Ik ben heel erg blij met mijn armband. Ik moet alleen nog even wachten met dragen omdat ik al de naam van mijn babyboy er ook op heb gezet en die wordt pas in januari geboren… Maar ik vond het een mooi cadeautje voor mezelf en ik kon niet wachten!

Naast armbanden heeft mamaloves ook mooie kettingen en bedeltjes. Mocht je de sieraden eerst even willen bekijken ‘in het echt’ voordat je ze ingraveert, dan kan dat bij kids conceptstore Blender in Amsterdam en bij Beluga Fashion in Heemstede. Een persoonlijk sieraad van mamaloves met een eigen ingegraveerde tekst zou ik zeker bovenaan je verlanglijst zetten voor onder de kerstboom. Want op deze manier heb je altijd je ‘loved ones’ bij je!

mamaloves.nl

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

2 Reacties

 1. Malou

  Wat cool! Bekijk net de site; erg mooi en stijlvol!

  Antwoord
  • Bettina

   Ja mooi he!!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.