MOM MUSTHAVE; BALMAIN BRILLENCOLLECTIE

balmain

De collectie van vijftien Balmain damesmonturen is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers-winkels. Geïnspireerd op Balmain’s verfijnde kledinglijn, kenmerkt deze monturencollectie zich door stijlen en kleuren die MOMS zich mooi en zelfverzekerd laten voelen. Balmain is niet alleen een look, maar ook een gevoel.

De collectie bevat een aantal prachtige cat-eye’s, maar tevens ook klassieke ronde modellen en opvallende hoekige vormen. Subtiele merkdetails zijn terug te vinden op elk montuur, inclusief een gouden ‘B’ (aangezien mijn naam met een B begint kan ik dit erg waarderen ;-)) op de brillenpootjes en gevlochten details die zijn geïnspireerd op Balmain’s riemencollectie. Er is gekozen voor kleuren van glanzend zwart, goud, roze en schildpadprint. Dit biedt elke brildragende MOM een verscheidenheid aan geraffineerde, elegante stijlen om haar look af te maken.

Maï Dao-Vuz, woordvoerster van Balmain, geeft aan dat het team erg trots is op de lancering van de nieuwe lijn en ziet deze samenwerking als een mooie kans om modebewuste brildragers te inspireren hun garderobe aan te vullen met een fashionable montuur. “De samenwerking met Specsavers biedt ons de mogelijkheid om iedereen in het ‘Huis van Balmain’ te verwelkomen. We wilden een kenmerkende Balmain twist toevoegen aan klassieke en moderne stijlen, zodat de monturen exclusiviteit uitstralen en tevens de eenvoud van een dagelijks draagbare look behouden”, aldus Maï. ‘’De brillencollectie van Balmain biedt het Parijse chic, waar ter wereld het montuur ook gedragen wordt.”

Als high-end modehuis belichaamt Balmain de luxe en glamour die Specsavers voor iedereen toegankelijk wil maken. Juan Carlos Camargo, Head of Frames and Merchandising Specsavers: “De Balmain monturencollectie kenmerkt zich door een luxueuze uitstraling en is tevens betaalbaar. We zijn dan ook ontzettend trots om Balmain te mogen toevoegen aan ons bestaande designerportfolio. Balmain is een van ’s werelds bekendste en meest invloedrijke high-fashion merken.’’

Welk montuur is jouw favoriet?

De brillen zijn exclusief beschikbaar bij alle Specsavers winkels in Nederland
Specsavers is er ook voor de kleine brillendragers.

www.specsavers.nl

LEES OOK: 10X DE MOOISTE ZONNEBRILLEN

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster van CITYMOM en hoofdredacteur is Bettina Neseker: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kids. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.