MAAK EEN GRATIS PROEFRIT OP EEN QWIC E-BIKE!

Dat ik groot fan ben van mijn QWIC e-bike hebben jullie in al eerder kunnen lezen. In deze blogs schreef ik o.a. over alle voordelen van een e-bike. Zoals beter de trapondersteuning, waardoor je – ook met je kind achterop – veel langere afstanden kan fietsen. Hierdoor pak je minder vaak de auto, wat weer beter is voor het milieu! 

Ik ben zelfs laatst van Amsterdam naar Volendam gefietst, de toeristische route door Broek in Waterland, een idyllische plek die ik nooit had ontdekt als we met de auto waren gegaan! 

LEES: ALLE VOORDELEN VAN EEN E-BIKE (EN DAT ZIJN ER VEEL)!

MAAK EEN PROEFRIT OP EEN E-BIKE! 

Ik snap dat de aankoop van een elektrische fiets geen gemakkelijke keuze is. Een e-bike testen is daarom een goed idee! Zelf heb ik de Premium i – i MN7, maar QWIC heeft nog veel meer soorten e-bikes. 

QWIC biedt proefritten aan. Ben jij benieuwd naar het gemak, comfort of juist de snelheid van een QWIC elektrische fiets? Ontdek het tijdens een e-bike proefrit!

QWIC Showroom en testcenter in Amstelveen

Voor een proefrit met een QWIC e-bike is de QWIC Showroom en testcenter in Amstelveen the place to be! Hier staan de echte e-bike experts voor jou klaar en voorzien jou van deskundig advies en uitleg over alle QWIC e-bikes. Je kan zelf de gehele collectie e-bikes bekijken of loop mee met een van de experts.

Maak vervolgens een of meerdere proefritten! Want je kan hier elke type QWIC e-bike testen, zo ervaar je meteen het fietsgevoel en de verschillen tussen meerdere modellen.

Maak je liever een proefrit bij een QWIC verkooppunt in de buurt? Er zijn ruim 600 QWIC dealers. 

Vraag via het formulier op deze website eenvoudig een proefrit aan, vervolgens neemt QWIC binnen 5 werkdagen contact met jou op om een afspraak in te plannen!

Ik weet zeker, eenmaal op een e-bike gereden, wil je echt niks anders meer! 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.