4X NEW KIDS ON THE KINDERTASSEN BLOCK!

4X NEW KIDS ON THE KINDERTASSEN BLOCK!

We zijn gek op zomer, maar we zijn ook gek op nieuwe seizoenen. Want nu de herfst om de hoek staat en de zon plaats gaat maken voor regen, betekent dat ook weer een boel nieuwe collecties in kindermodeland. En denk je grijs en grauw? Nee hoor, deze nieuwkomers bewijzen het tegendeel. Hippe kindertassen, in vrolijke kleuren, die ook nog eens duurzaam zijn. 

4X Duurzame en hippe kindertassen

Er zijn tegenwoordig onwijs veel leuke kindertassen te vinden. Maar gelukkig komen er steeds meer merken,  die meer dan alleen hippe kindertassen willen maken, maar die ook echt een steentje bij willen dragen aan een betere en duurzamere wereld. Zo ook deze twee, Duitse, nieuwkomers. Met de gedachte jong geleerd, is oud gedaan, hebben GotBag en Craekker beide kindertassen die oogstrelend zijn, maar ook fair trade zijn.

kindertassen duurzaam genderneutraal hip

1. CRAEKKER BAGS

Van schooltas, tot weekendtas, van reistas tot gymtas; in de collectie van Craekker vind je ze allemaal terug. Wat voor Craekker vooral belangrijk is dat kinderen lekker kind kunnen zijn. Dat doen zij door voor elke gelegenheid en stoere, maar vrolijke tas te ontwerpen.

Milieubewuste materialen worden hierbij altijd gebruikt en een hoogwaardige kwaliteit beloofd. En het leukste is: er is aan alles gedacht voor de kids, door slimme details toe te voegen aan alle kindertassen. Een flessenhouder, makkelijk te openen ritsen, verstelbare rugbanden en een geweven naamplaatje.

Craekker heeft oog voor detail. Door het tijdloze design, zijn ze niet zo modegevoelig en bovendien door te geven aan een jonger broertje of zusje; dat is pas duurzaam!

duurzame kindertassen hip vrolijk

2. GOTBAG

DUURZAME KINDERTASSEN VAN PLATIC UIT DE OCEAAN

GotBag is een Duitse start-up die duurzame, maar bovenal hele leuke kindertassen maakt. Alle tassen zijn gemaakt van plastic dat uit de oceaan is gevist. Zo maken ze de allerjongste al bewust van duurzame mogelijkheden en materialen. Dat vinden wij een goed initiatief !

Maar het oog wil ook wat en dat is GotBag zeker niet ontgaan. De collectie bestaat uit verschillende rugzakken en daypacks in mooie kleuren, illustratieve patches en vrolijke prints en opdrukken; allemaal geïnspireerd op de oceaan. Ook is er nagedacht over de behoefte van kinderen, dus zijn de tassen stevig, verstelbaar en hebben ze een brede bovenkant. De broodtrommel en waterfles kan tevens gemakkelijk mee!

3. STICKY LEMON

De tassen van Sticky Lemon zijn kindertassen die door ontwerpers serieus zijn genomen. Dat betekent geen kinderachtige afbeeldingen, maar tassen die qua vorm en functionaliteit van deze tijd zijn. Daar kun je als leerling mee voor de dag komen.

4. LIEWOOD

LIEWOOD is een te gek merk voor kinderen, met heel veel stijlvolle producten. In Amsterdam verkopen ze dit merk o.a. bij Onwijs West. Waaronder de leuke rugzakken.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.