MOM MUSTHAVE; LINGERIE EN HOE JE ZELF JE BH MAAT KAN OPMETEN

Lingerie main.original.585x0

Na je zwangerschap is je lichaam vaak verandert. Ook al draag je dezelfde kledingmaat, je figuur is anders dan voorheen. Je taille is slanker of juist verdwenen, je heupen zijn ronder en dat buikje wat je voorheen niet had lijkt nu voor altijd deel uit te maken van je postnatale figuur. Ook je borsten gaan mee in deze verandering. Des te belangrijker dus om goed passende lingerie te dragen. Vandaag deel ik mijn tips voor het vinden en dragen van de ondergewaardeerde beha.

Lingerie, we dragen het dagelijks, maar besteden er vaak nauwelijks aandacht aan. Zonde, want een goede onderkant draagt bij aan een prachtige bovenkant!

Wist je dat vier op de vijf vrouwen een verkeerde beha draagt! Het is dus belangrijk met regelmaat je cupmaat te laten opnemen. Na een zwangerschap is dit zeker een vereiste.

Het loont om te wachten tot je gestopt bent met borstvoeding (als je die geeft). Zo geef je je borsten genoeg tijd om naar hun ‘normale’, vaak nieuwe, cupmaat terug te veren.

Nou, ja dat veren is misschien wat enthousiast geformuleerd, maar met de juiste oefeningen kom je een heel eind. Tja, het is een grote les in acceptatie, dat was het in ieder geval wel voor mij.

Het opmeten kun je zelf doen, maar gaat vaak velen malen sneller wanneer je dit door een specialist laat doen. Gewoon bij de Hunkemöller bijvoorbeeld. Het begint eigenlijk al met het aantrekken van je beha. Veel vrouwen weten dit niet, maar daar is dus een manier voor die ook wel de swoop-and-scoop wordt genoemd. Het werkt als volgt:

  1. Trek je beha aan en sluit de haakjes op de rug. Bij een nieuwe beha begin je bij de buitenste haakjes, naarmate de beha verslapt kun je overstappen naar de volgende rij.
  2. Steek je armen door de bandjes. Zorg ervoor dat deze juist zijn afgesteld. Hierbij kun je ze niet verder dan 1cm van je schouder tillen. De bandjes mogen ook niet snijden.
  3. Hang licht voorover en duw met de ene hand de beha-band van je weg, met de andere hand swoop en scoop je je borst weg van je oksel en plaats je haar naar voren. Herhaal met de andere borst.
  4. 4. Sta rechtop en laat je borsten even rusten. Zorg ervoor dat de beugel onder de borsten zit en zo een ondersteunende werking heeft. Zie ook de bijgevoegde afbeelding.

 

 

Opzoek naar mooie lingerie?

Check dan de SHEROISM lijn van Hunkemöller. Een ode aan de sterke vrouw, dat is waar Sheroism, de nieuwe campagne van Hunkemöller om draait. In mijn ogen zijn alle moeders sterke vrouwen. Door de alledaagse hectiek van het leven, kan het zo zijn dat we de sterke vrouw in ons op de tweede plek zetten. Naar mijn mening is dat zonde en mag zij meer gezien worden. Hoe zorg jij dat je de sterke vrouw in jou naar voren laat stappen? Lingerie kan een boost voor je zelfvertrouwen geven en sexyness aanwakkeren. Al hoeft niet iedereen te zien wat er onder je kleding zit, toch straal je dit uit! De hele Sheroism lijn kan je online vinden in de webshop van Hunkemöller. 

LEES OOK:

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.