9X DE LEUKSTE ACTIVITEITEN MET KINDEREN IN ORLANDO, FLORIDA

| Orlando Florida met kinderen

Bij Orlando Florida hoort natuurlijk Disney! Maar er zijn zoveel leuke plekjes te ontdekken die geen Disney zijn. Zo eten wij graag een ijsje bij Twistee treat. Deze huisjes in de vorm van een ijsje zijn een icoon in Florida! We proberen iedere reis weer nieuwe speeltuinen en hotspots te ontdekken. Dit zijn een paar van onze favorieten.

1. Indoorplayground

Ook in de sunshine state regent het helaas weleens. Maar juist ook in de volle zon zijn indoor speeltuinen erg makkelijk. Geen gedoe met verbranden en te warme glijbanen. Er zijn diverse indoor playgrounds sommige zijn speciaal geschikt voor kleintjes. Er mogen geen kindjes boven een bepaalde leeftijd (meestal zes of zeven jaar) naar binnen wat een rustige speelomgeving creëert. Mijn meiden vonden het geweldig. Ook een mooi moment om even contact te maken met nieuwe vriendjes en een bakje koffie voor mij! Mocht je een langere periode gaan vraag dan even naar de prijzen van een maand abonnement. Dat kan aanzienlijk schelen als je meerdere keren gaat. Check mylittletownkids.com of grammysindoorplayground.com.

2. De grootste McDonald’s & PlayPlace ter wereld

Niet speciaal voor mini’s maar wel een leuk uitje. In Orlando vind je de grootste Mac ter wereld. Er is een indoorspeeltuin, arcade en natuurlijk gewoon fastfood. Adres: 6875 W Sand Lake Rd, Orlando

3. Buiten spelen

In Nederland spelen de meiden iedere dag buiten. Gewoon in de tuin of op de stoep. In Amerika is dat anders. Het vrij buitenspelen is niet zo normaal als thuis. Maar ze hebben wel de leukste speeltuinen. Veel zelfs met waterspeeltuin.

| Orlando Florida met kinderen

4. Dr. P. Phillips speeltuin en waterspeeltuin

Een fijne speeltuin aan het meer. Er ligt een groot volleybalveld met zand naast waar de meiden uren hebben zitten bouwen en graven. Naast de speeltuin ligt een leuke waterspeeltuin.

drphillips.org

5. Lake Eva (Haines City)

Onze favoriet! Al sinds Phileine kan kruipen komen we graag bij de Lake Eva playground in Haines City. De speeltuin heeft diverse speeltoestellen voor zowel kleine kindjes als oudere kindjes. Ligt in een mooi park en er is een strandje. Je kunt om het grote meer lopen en naast de speeltuin vind je er een buitenzwembad met geweldig kleuterbad. Dit zwembad is wel alleen in de zomermaanden geopend.

6. De houten speeltuin in Winterpark.

Een speeltuin met alleen houten speeltoestellen. Lekker klimmen en klauteren.

cityofwinterpark.org

| Orlando Florida met kinderen

7. Speeltuin Eola park & Famersmarket downtown Orlando

Je hebt hier een afgelosten speeltuin met diverse toestellen. Ook kan je er een zwanenbootje huren om over het meer te varen en natuurlijk een leuke wandeling maken. Iedere zondag van 10AM tot 4PM is er een farmersmarket.

orlandofarmersmarket.com

8. The Florida mall

Een van de grootste winkelcentra in Orlando. Je vindt er behalve de bekende ketens ook heel veel leuke activiteiten voor kinderen. Zoals de BuildABear winkel waar je zelf je knuffel kunt samenstellen. Of de Crayola Factory een indoor speelparadijs waar je ook kunt knutselen. Er is buiten het winkelcentrum nog een leuke klimplek voor kleine kindjes en mijn meiden vergapen zich graag aan alle prachtige poppen in de American Girl winkel. Ook vind je hier een mega grote M&M winkel en vergeet geen pretzel te eten bij Auntie Annie.

9. Musea

In en rondom Orlando zijn diverse musea. Het Orlando Science centrum is een leuk educatieve plek waar kindvriendelijke tentoonstellingen zijn. In Lakeland vind je het Exploration center. Kijk eerst even op de website van het museum. Op sommige dagen hebben ze extra activiteiten of is de toegang gratis.

LET OP: Reis je naar Florida, dan moet je een ESTA aanvragen. Online en binnen 5 minuten kan je een officieel ESTA voor de VS aanvragen. De kosten bedragen € 29.95. 

LEES OOK VAN JASMIJN:

BLOG BY JASMIJN LINDHOUT @gewoonjasmijn

Ik ben Jasmijn en al achttien jaar samen met de leukste. Trotse ouders van Phileine (2012) en Olivia (2016). We hebben ons huis verkocht en zijn nu met zijn viertjes op een werelds avontuur. Tien jaar iedere keer bewust kiezen voor vrijheid geeft ons de mogelijkheid financieel onafhankelijk te leven. Samen op slippers in de zon is voor ons ultiem geluk.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.