HOE TE REIZEN MET KLEINE KINDEREN NAAR DE LUCHTHAVEN

Er zijn een heleboel blogs te lezen hoe je het beste kan reizen met kleine kinderen. Ook op CITYMOM hebben we tal van blogs hierover, daar zal ik onderaan deze blog ook zeker nog even naar linken. Maar net zo belangrijk als tips hoe we reizen met kinderen, zijn tips hoe je reist NAAR de luchthaven met je kids! Dat lees je hier! 

Want jouw vakantiereis begint natuurlijk al voordat je het vliegtuig instapt. Je moet ook nog naar de luchthaven van vertrek toe. Wat zijn de opties en wat is de meest gemakkelijke en comfortabele manier?

1. MET JE EIGEN AUTO

de meest gemakkelijke en comfortabele manier is met je eigen auto. Zo heb je de reis zelf in handen en ben je van niemand anders afhankelijk.

Wanneer je dit doet, dan is het aan te raden al van tevoren een parkeerplaats te regelen. Dit voorkomt stress en je kan hierbij nog besparen ook. Parkos is een vergelijkings- en boekingsplatform voor voordelig en veilig parkeren in de buurt van luchthavens. Niet alleen bij de grote luchthaven Schiphol kan dit, maar ook bij de luchthaven van Groningen, Maastricht, Rotterdam en je kan ook Parkeren Eindhoven Airport

De missie van Parkos is om reizen zorgeloos en betaalbaar te maken. Dit doen ze door veilige off-site luchthavenparkeerplaatsen met elkaar te vergelijken. Een website waar je op één plek parkeeraanbieders in een veilige omgeving kunt vergelijken, reserveren en betalen. Door intensief marktonderzoek te doen en feedback van andere reizigers te vragen, is het ons gelukt om het huidige aanbod van Parkos parkeeraanbieders samen te stellen.

Niet alleen is off-site parkeren goedkoper, het biedt vaak ook meer kwaliteitsdiensten. Bijvoorbeeld een privéshuttle naar de luchthaven, parkeerservice, carwash, autocontroles, bagagehulp, elektrisch opladen van voertuigen, verwarmde/geklimatiseerde wachtruimte met toiletvoorzieningen en meer.

Het hele proces van vliegen kan erg stressvol zijn. Van op tijd aankomen tot inchecken, door de security gaan en de juiste gate vinden, en dan ook nog met kinderen! Op deze manier kun je een stukje stress wegnemen door ervoor te zorgen dat je probleemloos en voor een betaalbare prijs op de luchthaven aankomt.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN VAN PARKEREN OP DE LUCHTHAVEN 

  1. Shuttle parking – goedkoopste 
  2. Valet Parking – matig/duur 
  3. Park & Walk – duur 
  4. Park Sleep Fly (hotel + parking) – duurst

Een parkeerplaats op loopafstand of inclusief valetservice zijn aan te raden wanneer je met een kind op reis gaat. Deze parkeervormen zijn het meest eenvoudig in werking en leveren het minste tijdverlies op.

2. MET DE TAXI 

Mocht je in de buurt van een luchthaven wonen, dan is met de taxi gaan ook zeker een optie. Je stapt in voor je huis en wordt naar de luchthaven gebracht. Nadeel is wel dat er vaak geen kinderzitje in een taxi zit. Het grootste nadeel, is als je niet in de buurt woont en een taxi neemt, dat een taxi ritje naar het vliegveld vaak nog duurder is dan het vliegticket zelf!

3. MET DE TREIN OF DE BUS 

Als ik zonder kinderen reis, pak ik vaak de bus naar het vliegveld. Alleen met kinderen, dan vind ik dat toch teveel gedoe. Eerst moet je al naar de trein of bus zien te komen, dan al die spullen de trein of bus inkrijgen, en vervolgens er weer uit. Voor mij is dit als ik met kinderen reis geen optie! 

Hierboven de verschillende opties, aan jou te kiezen welk manier het fijnst voor jullie als gezin is! 

 

MEER TIPS OVER REIZEN MET KINDEREN, LEES DAN:

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.