JE KAN NU ONTSPANNEN VLIEGEN MET EEN NANNY AAN BOORD!

Vliegen met nanny aan boord

Vliegen met kinderen kan behoorlijk veel spanning opleveren, dat weet iedere ouder die weleens een vliegreis met kinderen heeft gemaakt. Hierdoor begint en eindigt een leuke vakantie vaak met onnodig veel stress. Om lange vluchten voor gezinnen een beetje comfortabeler te maken, heeft Etihad Airways het Flying Nanny-concept ontwikkeld. Dit concept bestaat uit speciale nannydiensten en kinderactiviteiten die de spanning van het vliegen helpen weg te nemen.  

Hoogopgeleide nanny’s

De luchtvaartmaatschappij heeft alleen nanny’s in dienst die zijn getraind aan het prestigieuze Norland College, gespecialiseerd in opleidingen op het gebied van kinderverzorging. Inmiddels zijn dat er meer dan 2.000, waaronder 21 Nederlandse en negen Belgische nanny’s. Allen genoten zij dezelfde opleiding als bijvoorbeeld de nanny van de Britse Prins George, Maria Borrallo. De nanny’s zijn niet alleen in staat een flesje op te warmen of luiers te verschonen, ook kunnen ze origamivliegtuigjes vouwen, vingerpoppetjes maken en zelfs goochelen – je zou ze bijna vergelijken met Mary Poppins!

Speciale activiteitenpakketten

Maar de luchtvaartmaatschappij biedt meer dan nanny’s. De vluchten voorzien ook in speciale kinderpakketten, gevuld met leuke activiteiten. Deze pakketten zijn gemaakt voor verschillende leeftijden en zijn bedoeld om de kids aan boord bezig te houden door middel van kaartspellen, schminksets en kleurboeken. Zo kun je als ouder rustig achterover zitten en genieten van een nóg comfortabelere reis.

Alle Etihad Airways-vluchten vanaf Amsterdam hebben een Flying Nanny aan boord en biedt hiermee dé ingrediënten voor een volledig stressvrije vakantie – van begin tot eind!

www.etihad.com/nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.