TIP FLAVOURITES FEEST: 20 & 21 MEI OFFLINE SHOPPEN BIJ DE LEUKSTE ONLINE KIDSSHOPS

flavourites feest flavourites

Er gaat geen week voorbij dat ik niet online een paar winkels bezoek. En bijna altijd doe ik dat via de allerleukste verzamelwebsite voor webshops; Flavourites!

De dames achter dit gave concept verzamelen hier de mooiste en meest originele webshops waar je alles kunt vinden op het gebied van interieur, mode, lifestyle en heel veel leuks voor kids. Juist die niche, het deel van de markt waar je kleinschalige producties en liefde voor het product vindt, vinden zij zo belangrijk. Nederland telt ontzettend veel ontwerpers, kleinschalige producenten en ambachtelijk geproduceerde producten. Feest vieren kunnen ze bij Flavourites ook! Naast het jaarlijkse event Flavourites Live in november is er dit jaar een mijlpaal die gevierd moet worden, Flavourites bestaat 10 jaar. In de industriële fabriek de Werkspoorkathedraal in Utrecht kun je op 20 en 21 mei twee dagen lang shoppen bij 100 grote en kleine pop-up webshops. Enkele namen: knipkunstenaar Geertje Aalders met 12nicethings.com, de toonaangevende concept store Paperbirdconceptstore.com en de illustratieve producten van Eeflillemor.nl. Ook kun je er heerlijk eten & drinken, workshops volgen, trends en inspiratie opdoen, in een photobooth je bezoekje vastleggen, een rondje maken in een mini-reuzenrad en nog veel meer. Een echte aanrader dus!

www.flavouritesfeest.nl

 

BLOG BY NIENKE HERREMA

Ik ben Nienke (35) en woon samen met man Erik en onze kinderen Guusje (5) en Boris (2) in het centrum van onze lievelingsstad, Utrecht. Ik kwam hier ooit wonen voor mijn studie en ben nu inmiddels een echte CITYMOM! Ik ben startend freelance journalist. Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt werd ik daar niet meer gelukkig van en besloot ik mijn hart te volgen en te gaan werken in de media. Ik ben altijd bezig om hier in de buurt de nieuwe hotspots te ontdekken, ons huis te restylen, leuke knutsels te maken met de kinderen, de mooiste kinderboeken te spotten, de leukste vakantieplekken te delen en dat ga ik allemaal met jullie delen op CITYMOM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.