6 FASHION TRENDS; TRENDREPORT SS/16

 dior kopie

Vandaag is het eindelijk lente. De kinderen kunnen weer naar buiten, lekker een dagje in het park hangen of als je geluk hebt zelfs een dagje naar het strand! Met een nieuw seizoen zijn er ook weer nieuwe modetrends. Sommigen wellicht niet zo geschikt voor een praktisch ingestelde moeder, maar dat doet er eigenlijk ook niet toe. Als jij niet voor jezelf zorgt doet niemand het. Jezelf verwennen met een vernieuwde persoonlijke stijl is heerlijk en doet daarbij wonderen voor je humeur en je zelfvertrouwen.

Het grappige van de afgelopen modeseizoenen is dat eigenlijk alles kan en mag. De mode vliegt werkelijk alle kanten op. We zijn nog steeds niet klaar met de 70’s, de 90’s en de 60’s. Outfits volledig in één kleur is nog steeds van dit moment en ook metallic blijft een eyecatcher waar modeland blij van wordt. Nog grappiger is dat je een heel aantal van deze trends nú al in de (web)winkels vind en je dus meteen kunt gaan uitproberen. Ik heb ASOS leeggeplunderd en de leukste vertalingen van de nieuwste L/Z trends voor je op een rijtje gezet.

isabel marant

asos1. Metallic eyecatchers a la Isabel Marant

metallic shorts & silver loafers

denim kimono

2. Denim kimono à la Erika Cavallini

 denim kimono & Wide leg jeans

dikke strepen

3. Dikke strepen à la Dior

long coat & zomerjurk

 

calvin kleinsilky boudoir4. Silky Boudoir à la Calvin Klein

broekpak & zomerjurkceline

army kopie

5. Military style à la Céline

 short sleeve military shirt & cargo trouser

hermes

oranje rood

6. Het nieuwe (oranje)rood à la Hèrmes

zomerjurk & blazer

Kies je favoriet en ga vrolijk de lente in!

Volgende maand ben ik er weer en in de tussentijd kun je me vinden via Instagram of mijn eigen online ALTER journal!

BLOG BY SELINA MARTIN: Als moeder heb je altijd een dubbelrol en ben je minimaal twee dingen tegelijk aan het doen. Thank God, for my multitasking skills! Op dit moment heb ik twee kinderen, ben ik werkzaam als stylist, personal shopper, online editor en ben ik mede-oprichter van Waar Amsterdam Eet. Daarnaast ben ik ook nog gewoon de verloofde van mijn verloofde (net gevraagd, super blij!), een grote zus, het oudste kleinkind, een vriendin voor mijn vriendinnen en ergens in al die drukte ben ik ook nog gewoon mezelf. Tenminste dat is de bedoeling. Nu klinkt dit misschien als belachelijk veel en denk je wellicht; “Waar ben je dan ook in hemelsnaam aan begonnen?”, maar dit is mijn leven en volgens mij verschilt het niet zo gek veel van een heleboel andere moeders. Toch? Ik houd van mijn drukke bestaan, maar moet soms wel zoeken naar de juiste balans. 

Volgende artikel

EUROCAMP: LUXE KAMPEREN!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.