5 x DIY MET PLASTIC SPEELGOED DIERTJES

DIY CITYMOM.nl DIY DIY tak met dieren : CITYMOM.ml

Ik heb twee linker handen, letterlijk en figuurlijk want ik schrijf ook nog eens met links! Dus ik probeer mijn DIY projecten zo makkelijk mogelijk te houden. Anders kan ik het ook gewoon niet kan maken! Nu heb ik een paar makkelijke projecten op Pinterest gevonden. Allemaal met plastic speelgoed. Die diertjes heb je vast wel thuis en anders kan je ze bij de Hema.nl of via speelgoedfamilie.nl kopen! 

1. SNOEPPOT

Wat te doen? Bewaar enkele lege jampotten. Lijn met seconde lijm een figuurtje naar keuze op de deksel. In dit geval een konijn of de helft van een playmobiel poppetje of een tijger! Spuit de deksel in een kleur die jij mooi vindt en voila… je hebt een originele pot!

2. MAGNEET

Mocht je toch aan het zagen zijn. Je kan ook een speelgoed dier doormidden zagen en een magneetje erop plakken met seconde lijm.

3. TANDENBORSTELHOUDER

Wat een kleine moeite was maar een groot succes was de tandenborstelhouder die ik een paar seconde gemaakt had voor Bobbi. Aangezien Bobbi niet altijd mee wil werken tijdens het tandenpoetsen dacht ik, dan maak ik er maar wat leuks van… Ik had nog een speelgoed olifant liggen.

Deze was van de Hema waar je ze vaak kan kopen, maar anders voor een paar euro bij de speelgoedwinkel. Je snijd er met een aardappelschilmesje een vierkantje uit en zet er de tandenborstel in. Ziet er leuk uit, tandenborstel raakt niet zoek, kind poetst blij haar tanden. En dat dus allemaal met een paar seconde werk!

4. KUNSTWERKJE OM NEER TE ZETTEN

Nog wat dieren en gekke kleuren verf over? Maak er kleine kunstwerkjes van!

5. DIEREN OP TAK

De laatste, de dieren op de tak, lijmde ik op een tak die ik buiten had gevonden met plastic seconde lijm. Kwestie van tak zoeken, diertjes regelen en lijmen maar! Daarna kan je hem neerzetten of je kan hem aan twee touwen hangen, staat ook leuk op de kinderkamer!

EASY TOCH?!

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.