DU LOUA BERLIN; HET NIEUWSTE UNISEX KINDERSCHOENENLABEL

“A label born because of the need for stylish, sophisticated but sustainable kids- footwear. Created out of passion for style, love for our kids and feeling the responsibility to take care of the earth.”

DANK JE WEL Laura voor het opzetten van Du Loua Berlin! Want wat een aanvulling op het huidige aanbod, dit nieuwe prachtige kinderschoenenlabel! 

Laura is de oprichtster van dit merk en ik woont met haar Nederlandse gezin in Berlijn. Eind dit jaar is zij van start gegaan met het nieuwe unisex kinderschoenen label Du Loua Berlin. Naast de stijlvolle collectie focussen zij zich ook op sustainability. We like! 

Naast een duurzame productie levert Du Loua Berlin bij ieder paar schoentjes een extra zooltje. Niet alleen voor extra comfort voor kinderen met in-between sizes, maar ook om het doorgeven van schoenen aan familie of vrienden te stimuleren. Dit vind ik dus echt een mega top idee! 

Daarnaast wordt bij elk verkocht paar schoenen,10 bomen gepland. Kijk met dit soort verschillende dingen weet je dat ze het bij Du Loua Berlin begrijpen! 

Daarkomtbij dat de schoenen ook echt tijdloos zijn, waardoor je ze ook nog eens makkelijker doorgeeft. Ook vind ik de modellen redelijk seizoensloos, wellicht ook door de aardse kleuren. Je kan ze daardoor het hele jaar rond dragen en passen ze bij bijna iedere outfit. 

Naast handgemaakt in Portugal zijn de schoen dus ook unisex! Toen mijn dochter de schoenen zag voor Fitz, het Chelsea model die je hierboven op de foto ziet, riep zij meteen dat zij deze schoenen ook wilde! Helaas voor haar (ze is 8) zijn de schoenen alleen nog verkrijgbaar in de maten 24 tot 31. 

De schoenen zijn door het ritsje makkelijk aan en uit te doen (ook belangrijk bij kids tussen de 2 en 6!). De schoenen zijn goed voor het voetbed en ademend. Ook dat wil je voor kindervoetjes.

Laura is zelf moeder van twee dochters, en ronde in 2011 de mode academy af. Ze heeft altijd in de schoenen industry gewerkt en verhuisde daarvoor zelfs in 2015 naar Berlijn, waar ze verliefd werd op de stad. Toen haar kids begonnen met lopen en ze stevige schoenen zocht, kon ze niet het perfecte paar vinden dat naast stylish ook respect heeft voor de planeet. Met haar eigen ervaring was het een kleine stap om haar eigen label te beginnen! 

En hoe fijn voor ons dat zij dit heeft gedaan… want hier zijn wij FAN! 

www.duloua.com

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.