BABY born BROTHER AND SISTERS REVIEW

Wie is er niet groot mee geworden? BABY born – inmiddels iconisch te noemen – heeft de afgelopen jaren een wereld gecreëerd met accessoires, huisdieren én met eigen familieleden! Graag laat ik jullie kennismaken met de oudere broer en oudere zussen; BABY born Brother and Sister! 

De BABY Born familie is een gezellige en knusse familie, waar kinderen afwisselende rollenspellen mee spelen. We weten allemaal dat dat hun verbeelding stimuleert, én is een bewezen ondersteuning in het creëren van sociale vaardigheden, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie. Lekker laten spelen met die poppen dus! 

Familie interactie en dynamiek spelenderwijs ontdekken

De meeste kinderen die broers en zussen hebben, spelen vaak ook hun eigen familie na. Tenminste dat is bij ons thuis wel het geval. Dus deste leuker dat BABY born daarop inspeelt met hun Brother and Sister poppen. Bobbi vindt het super leuk dat ze nu ook een jongenspop heeft, zelf heeft ze ook een broertje dus jongen thuis! 

Ondanks dat ze iets ouder zijn, hebben de poppen wel dezelfde maat. Dat scheelt weer, want de brother en sister poppen kunnen daardoor ook makkelijk kleding en accessoires gebruiken van de andere poppen! 

Naast de broer heeft BABY born een oudere zus met blond haar én één met donker haar.

De grote broer

Bobbi kreeg de BABY born Broer en daar is ze super blij mee! 

De jongen met soft touch-lijfje is altijd druk bezig. Zijn flexibele knieën en stijlvolle sneakers brengen hem naar elke plek waar hij heen wil, hij stopt alleen af en toe om te drinken uit zijn drinkbeker. 

Hij draagt graag een spijkerbroek en een wit T-shirt met grappige Bello de hond-print. Zijn pet draagt hij achterstevoren. Het kan nogal wat moeite kosten om hem zijn pet af te laten zetten, soms moet hij daar ook van huilen.

Wat maakt de BABY born Broer en zussen zo leuk

BABY born Broer en Zussen hebben 6 levensechte functies, die allemaal zonder batterijen werken. Ideaal kan ik je zeggen, want ik weet niet hoe het met jullie kids zit, maar die van mij vergeten altijd alles uit te zetten, waardoor batterijen snel op gaan. 

Wat is er nog meer zo leuk aan de poppen; 

1. Ze hebben prachtig haar: je kan geweldige kapsels maken met de broer en zussen.

2. De broer en zussen zijn super bewegelijk.

3. De poppen kunnen zelfstandig staan: dankzij de flexibele kniegewrichten

4. De zussen en broer zijn geweldige zeemeerminnen en waterratjes en kunnen in bad!

5. De broer en zussen kunnen uit hun drinkbeker drinken.

6. Grote poppenbroer en -zussen huilen als je op hun borst drukt.

Kortom, BABY born is het weer gelukt om poppen te creëren, die gerant staan voor uren speelplezier en een super leuke aanvulling zijn op hun al bestaande assortiment. 

Kortom; het perfecte kerstcadeau!  Kijk voor de leuke poppen op de site van Baby Born.

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

LEES OOK: 8X DE NIEUWSTE KINDERBOEKEN; TEVENS LEUK ALS KERSTCADEAU

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.