DIT ZIJN DE POPULAIRSTE RUIMTES IN HUIS OM TE VERTOEVEN

Thuis is dé plek om tot rust te komen. Ontspannen na een werkdag of tijd doorbrengen met je familie. Dit doe je het liefste in een omgeving die helemaal naar jouw wens is. Kleuren en materialen hebben veel invloed op ons humeur. Veel mensen steken steeds meer tijd en liefde in hun interieur.

Wist je dat we de meeste tijd naast de slaapkamer, in de keuken en woonkamer doorbrengen? Deze mogen dan met recht een beetje extra liefde krijgen. Met ruimte om iedereen te ontvangen. En vooral om het ultieme thuisgevoel te ervaren. Twee tips om de keuken en woonkamer net dat beetje meer te geven? Doe je zo: 

De woonkamer als perfecte relaxplek

De meeste mensen ontvangen visite in de woonkamer. De perfecte plek om lekkere hapjes op tafel te zetten. Veel gezinnen hebben een apart speelhoekje voor de kinderen. Hier kunnen ze heerlijk met de lego spelen of een boekje lezen.

Voor volwassenen is een modulaire bank een uitkomst. Deze bank bestaat uit losse onderdelen. Je kunt hem helemaal naar eigen wens en woonsituatie samenstellen. Heb je graag twee rugleuningen bij de hoekbank? Of liever juist twee zitgedeelten met ruimte om languit op te relaxen? Dat kan bij dit meubelstuk allemaal. 

Ideaal om in te spelen op hoe je gezinssituatie is. Meteen ook een reden om pubers extra naar beneden te verwelkomen. Want het is fijn zitten op deze bank. Maak het af met gezellige kussens en een fijn vloerkleed. Zo is jouw woonkamer helemaal klaar voor ieder bezoek.

De keuken als fijne ontmoetplek

Ook in de keuken is het fijn om gasten te ontvangen. Gezellig eten koken en ondertussen met vrienden bijpraten over alles. Of met het eigen gezin al roerend in de pannen de dag doornemen. Als jouw keuken een kookeiland heeft dan gaan mensen hier vanzelf aan zitten. Een handige manier als dit niet het geval is? Maak een eigen barretje.

Dit kan als simpel met wat (steigerhouten)planken. Zet er wat kekke barstoelen bij! Zo maak je eenvoudig meer zitruimte. Gezellig met elkaar ontbijten op de barstoel of een potje kaarten ’s avonds. Heeft jouw keuken beperkte ruimte? Dan kan een keukenbar met bijbehorende stoelen je ruimte besparen. Je hoeft geen eettafel meer te hebben!

En wist je dat gesprekken in de keuken vaak vanzelf gaan lopen? Een mooie manier om zo twee dingen te combineren!

Welke ruimte in huis is jouw favoriete plek?

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.