CREATIEF BEZIG MET JE KIND: DIAMOND PAINTING

Diamond painting is een leuk tijdverdrijf met je kids. Je gaat lekker creatief aan de slag met steentjes plakken, terwijl het eindresultaat steeds dichterbij komt. Kies voor een unieke print of een portret van jouw eigen foto. Bijvoorbeeld van de kinderen of een kek kiekje die gewoonweg gezien moét worden. Maar wat is diamond painting eigenlijk en hoe laat je een portret met eigen foto drukken?

Een diamond painting laten maken van jouw mooiste herinneringen

Waar we vroeger vooral aan de slag moesten met potjes verf en nummertjes, kunnen we nu optimaal ontspannen met diamond painting. Je hoeft je dus nooit meer zorgen te maken over vieze vingers, verf die na een aantal weken droger is dan de woestijn of slordige contouren. Handig, want zo lukt jouw unieke muurdecoratie altijd. Ook als je geen Picasso bent. Daarbij is een one-of-a-kind portret natuurlijk veel leuker dan een standaard design. 

Met een diamond painting eigen foto haal je een unieke eyecatcher in huis welke je natuurlijk helemaal zelf maakt. Zo heb je dubbel zoveel plezier van het eindresultaat.  

Van iedere foto kun je een persoonlijke diamond painting laten drukken. Een kiekje van jouw kleintje op het strand, een stoer familieportret of een romantisch samenzijn. Zelfs de afmeting van het schilderij kun je zelf bepalen. Van klein tot middelgroot of lekker aanwezig. 

Diamond painting, wat is dat?

Leuk al die portretten van eigen foto’s, maar wat is diamond painting eigenlijk? Het principe kun je een beetje vergelijken met schilderen op nummer. Alleen dan een stuk leuker, makkelijker en mooier. Als je een schilderij met eigen foto wilt laten maken voor een diamond painting, dan worden de ronde of vierkante steentjes bedrukt met de kleuren van de foto die je kiest. Elke groep diamantjes of steentjes heeft zijn eigen symbool of kleur. 

Ze corresponderen met de meegeleverde canvas print, want ontspanning betekent voor jou natuurlijk géén rocket science. Een diamond painting pakket wordt compleet geleverd. Geen gedoe met extra accessoires, maar direct beginnen met steentjes plakken. De canvas print is voorzien van een gedetailleerd silhouet van jouw eigen foto. De steentjes zijn geprint in de juiste kleuren. Natuurlijk bevatten ze ook allemaal een uniek symbool of kleur. 

Het is handig om de diamantjes eerst even te sorteren voordat je fanatiek begint met painten. Dat bespaart je straks een hoop zoekwerk naar het juiste steentje. De steentjes die je nodig hebt strooi je in een meegeleverd bakje. Je pakt de steentjes vervolgens op met een speciale pen. Deze dip je eerst even in de hars. De steentjes druk je vervolgens op het canvas in het juiste vakje. Stap-voor-stap komt jouw mooiste herinnering tot leven. 

Oh ja! En vergeet tussendoor vooral niet te ontspannen. Wist je dat diamond painting een perfect tijdverdrijf is om zowel lichaam als geest tot rust te kunnen brengen? Een perfect zen moment voor jezelf. Laat die lange en donkere winteravonden maar komen.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.