DEMI NEXT VAN NUNA; DE NIEUWSTE COMBi-KINDERWAGEN

DEMI NEXT VAN NUNA; DE NIEUWSTE COMBi-KINDERWAGEN

Stijlvol en comfortabel, de gloednieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna belooft een ultieme ervaring voor moderne ouders en hun kleintjes. Of je nu door de CITY struint of de natuur intrekt, deze kinderwagen biedt comfort, functionaliteit, en top-notch veiligheid. Het ontwerp weerspiegelt de kenmerkende stijl en hoogwaardige materialen waar Nuna bekend om staat.

Met de doordachte functies van de DEMI next zijn ouders voorbereid op elke situatie, van stadsavonturen tot een heerlijke wandeling in de natuur. De DEMI next is zodanig ontworpen dat hij letterlijk mee kan groeien met de familie. De talloze opties zijn niet alleen geschikt voor een enig kind, maar ook voor broers, zussen of tweelingen.

Maximaal functioneel

De vele functies van deze state-of-the-art kinderwagen, dragen bij aan maximaal comfort voor het hele gezin! Dankzij de ultralichte wieg heeft de kinderwagen een laag totaalgewicht, waardoor hij zeer wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren is. Bovendien kan de wieg met twee eenvoudige handelingen gemakkelijk worden ingeklapt en opgeborgen wanneer deze niet meer nodig is. De bijzonder hoge positie brengt de baby dichter bij de ouders, en de Dream Drape™ zorgt voor een geborgen omgeving waarin het kindje heerlijk kan slapen.

DEMI NEXT VAN NUNA; DE NIEUWSTE COMBi-KINDERWAGEN

De buggy zit is bijzonder flexibel. Met magnetische gordelsluitingen kan het kind moeiteloos worden vastgeklikt, en dankzij de 4-voudig verstelbare rugleuning kan het kind rechtop de omgeving observeren of samen met het gezin aan tafel zitten. Bovendien beschermt het uitvouwbare All-in-One combi-afdekscherm het kind optimaal tegen insecten en de zon. Luxe materialen zoals merinowol en mesh-inzetstukken zorgen het hele jaar door voor de perfecte temperatuur, zelfs bij de buggy. En mocht het buiten koud worden, dan is de additionele Winter Kinderwagen-Set de juiste keuze. De Winter Kinderwagen-Set bestaat uit een voetenzak voor het kind en heerlijke warme, met kasjmiermix gevoerde, handschoenen voor de duwer. 

Veel opties – weinig moeite

De DEMI next is niet alleen ontworpen voor één baby of kind. Twee reiswiegen of twee buggy’s zorgen ervoor dat twee baby’s of peuters tegelijkertijd de wereld kunnen verkennen vanuit de DEMI next. De stoelen zijn op voldoende afstand boven elkaar geplaatst. Een extra pluspunt is het Rider Board, waarop ook een ouder kind ontspannen kan meerijden. Terwijl de baby vredig in de kinderwagen slaapt, kan je peuter of kleuter even pauze nemen – en zich comfortabel laten met het flexibel geïntegreerde voetenplankje. Het voetenplankje kan met één gemakkelijke beweging worden ingeklapt. Daarnaast heeft de DEMI next een bijzonder grote boodschappenmand met een draagvermogen van 10 kg.

DEMI NEXT VAN NUNA; DE NIEUWSTE COMBi-KINDERWAGEN

De nieuwe combi-kinderwagen DEMI next van Nuna biedt dus maximaal comfort in het toch al zo turbulente gezinsleven.

DEMI next: €899

DEMI next reiswieg: €249

DEMI next buggyzit: €299

DEMI next Rider Board: €  99

 

De Demi van Nuna Samengevat:

 • Comfortabele, veelzijdige combi-kinderwagen met vele verschillende opties.
  Reiswieg, Babyschaal, Rider board, Buggy zit voorwaarts en achterwaarts gericht.
 • Extra grote boodschappenmand met een capaciteit van 10 kg.
 • Hoogwaardige en duurzame materialen, zoals merinowol en TENCEL.
 • Hoge zit voor de buggy en reiswieg.
 • 4-voudig verstelbare rugleuning voor een rechte zitpositie.
 • All-weather zit voor elk seizoen met een zachte merinowol voor in de winter en een luchtige mesh voor in de zomer.
 • Groot, uitvouwbaar afdekscherm met UV-bescherming en insectennet.
 • Accessoires inbegrepen: regenhoes, kantelbare reiswieg en babyzitadapter.
 • Accessoires apart verkrijgbaar: DEMI next babyschaal, Rider board, CARI next babyschaal, Winter kinderwagen-set, DEMI next tweede buggyzit, Luiertas, en MIXX bekerhouder.
 • Ultralichte reiswieg (3,9 kg), waardoor de kinderwagen een laag totaal gewicht heeft.
 • Kan eenvoudig in twee stappen worden ingeklapt.
 • Geavanceerd ventilatiesysteem met mesh-inzet voor optimale luchtcirculatie.
 • Dream Drape voor een ongestoorde slaap.
 • De regenhoes (meegeleverde accessoire).
 • Direct verkrijgbaar in de kleuren Caviar en Pine.
  In 2024 volgend de kleuren Granite, Biscotti en Cedar

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.