DE 5 FAVORIETEN VAN… VANESSA VAN LITTLE INDIANS

De 5 favorieten van Vanessa van Little Indians www.citymom.nl

Vanessa de Kock Erasmus is getrouwd met Arjen en moeder van Dayne en Jimmy. Eigenaresse van November Events. Organisator van het Het 100% Mama Event, oprichter van het te gekke kinderkleding merk Little Indians + eigen verzorgingslijn. Wij vroegen haar voor onze nieuwste blog naar haar 5 favorieten om jullie te inspireren en ideeën op te doen! 

1. Wat is je favoriete hotspot om te eten met je kinderen in Rotterdam?

Ik hou er van om bij Bokaal te eten. Er hangt een fijne sfeer en zijn altijd leuke mensen en het eten is er goed. Er is een autovrij pleintje, waardoor de kinderen vrij kunnen spelen en wij zo af en toe ook aan een gesprek toe komen.

2. Wat is je favoriete kinderwinkel?  

Serendipity in Parijs. Altijd een inspirerende plek. Ze hebben de mooiste ideeen qua kinderkamers en accessoires

3. Wat is je favoriete plek om met kids met vakantie te gaan? 

We boeken vaak een huisje op Ibiza die we weer via via getipt hebben gekregen. Dit is alleen maar per SMS te boeken en staat ook niet op Airbnb of een andere website ofzo. Super fijn, want er is daardoor meestal wel plek. Het is aan een heel leuk baaitje op Ibiza. Een super fijn strandje voor de kinderen met daarnaast 2 restaurantjes. Dus in principe hoef je er nooit weg.

4. Wat is je favoriete kindermodemerk, naast Little Indians natuurlijk! 

Er zijn zoveel mooie merken tegenwoordig. Maar ik ben fan van Frankey’s . Heel stylish voor de kindjes. Het heeft de look and feel van een internationaal merk, maar komt gewoon uit ons mooie land. Karina is een topper!!

5. Wat is je favoriete product (speelgoed, accessoire) voor kinderen? 

Jimmy heeft een krijtbord met een telraam, daar kan hij zich lekker creatief op uitleven en samen tellen. Heel leuk om te zien wat een fantasie de kleintjes al hebben

 

LEES OOK: LITTLE INDIANS STUDIO IN ROTTERDAM NU OPEN!

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.