DECOR FOR KIDS; INTERIEURWINKEL VOOR YOUR LITTLE ONE 

Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl 8 Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl 8

Decor Amsterdam opent eerste walhalla voor ’de jeugd van tegenwoordig’

De Overtoom is een nieuwe attractie rijker met de recent geopende Decor for Kids. Dit eerste exclusieve design- en interieur imperium voor kinderen (van baby tot brugklas) is luidkeels anders. Kleurrijk en brutaal! Hier kunnen ze zich uitleven met hun eigen onnavolgbare smaak.   Als ouder kun je even bijkomen bij de koffiebar of in het naastgelegen Decor Amsterdam voor (enigszins) volwassenen. 

Waar woonwinkels een ‘kinderparadijs’ inrichten, zodat ouders ongestoord hun eenheidsinterieur kunnen inladen, is deze hele winkel plus tuin een soort kinderextase. Decor Amsterdam staat bekend om de bonte verzameling van meubels en designobjecten voor een behapbaar budget en de persoonlijke benadering van iedereen. Dat maakt het nu opnieuw waar, door kinderen te bedienen in hun eigentijdse, eigenzinnige smaak. Zij zijn het om wie het hier draait, het wordt immers hun decor. Het maakt Decor for Kids luidkeels anders dan de overgestileerde, overpriced kinderkamer showrooms die je tot nu hebt gezien (of doelbewust hebt vermeden).

Decor for Kids bezoeken is een feest op zich. Het interieur blaast je omver: de ronde, kleurrijke vormen en lijnen, de verschillende kamers en domeinen zijn tot in het kleinste detail ontworpen door de Studio van Decor Amsterdam. De collectie kwam tot stand in samenwerking met Jotex Mini, het junior label van Jotex. Dat merk ontstond 60 jaar geleden door elk seizoen met een Volkswagen busje langs klanten te gaan om ze van persoonlijk advies voor hun gordijnen te voorzien. Inmiddels heeft het busje van Jotex plaats gemaakt voor een drukbezochte website en is het merk een grote internationale e-com speler op het gebied van interieur.

Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl

“Met Decor for Kids en Decor Amsterdam als partner van Jotex Mini, kunnen we onze merkbekendheid versterken en onze speelse kindercollecties bij een breder publiek onder de aandacht brengen door dagelijks, persoonlijk contact met klanten in een fysieke winkel. Bovendien organiseert Decor for Kids evenementen voor hun bijzonder diverse netwerk waardoor we die interessante groep echt bij Jotex kunnen betrekken.” aldus Peter Keerberg, CEO van Jotex.

 

Decor for Kids is de eerste fysieke winkel die zich een officiële Jotex Mini partner mag noemen en heeft het alleenrecht voor meer winkels in Nederland, België en Luxemburg. Thomas Schuchard, oprichter van Decor Amsterdam: “Haute decor for everyone, is altijd ons streven geweest. Tot nu toe hadden we nog niet de juiste partner om ook de kinderkamers van onze klanten in te richten. De kleurrijke, eigenwijze meubels, verlichting en accessoires van Jotex Mini sluiten echter naadloos aan bij de rest van ons assortiment.

De lancering van Decor for Kids met Jotex is daarom een doorbraak voor ons als bedrijf én vult een gapend gat in de branche. We kunnen niet wachten tot we de continu wisselende, betaalbare collecties van Jotex Mini tot leven kunnen brengen in de spreekwoordelijke snoepwinkel die we hebben gecreëerd. Decor for Kids is de start van een langdurige samenwerking, sterker nog: nieuwe winkels in de Benelux staan al op de planning.”

Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl

Je vindt Decor for Kids op de Overtoom 430, op een steenworp afstand van Decor Amsterdam en hun Studio.

Decor Amsterdam Kids | CITYMOM.nl

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.