fbpx

DE SMURFEN KOMEN NAAR AMSTERDAM!

De Smurfen De Musical

De Smurfen komen naar Amsterdam! En wel in een vrolijke familiemusical vol muziek, dans, spanning en natuurlijk: smurfen! En perfect uitje voor tijdens de herfstvakantie op maandag 22 oktober.

Ik moet altijd zo lachen als ik de Smurfen voorlees met al die (werk)woorden die ze ‘versmurfen’ zoals ‘de Smurfentrekker’ in plaats van kurkentrekken en ‘Smurf je weg’! Of Gargamel die roept; “ik haaaaaaaaaaaat smurfen’. Het is natuurlijk ook een beetje jeugdsentiment! Hopelijk praten ze in de musical van de Smurfen in DeLaMar ook in smurfentaal, dan weet ik nu al dat het een hilarische middag gaat worden!

In Smurfen de musical helpen de smurfen Moeder Natuur bij een hele belangrijke gebeurtenis in Smurfenland. De gemene tovenaar Gargamel wil hier een stokje voor steken en probeert de smurfen te vangen. Hij krijgt zelfs Grote Smurf te pakken! Natuurlijk doen Brilsmurf, Moppersmurf, Smurfin, Muzieksmurf en al hun vriendjes en vriendinnetjes er alles aan om Grote Smurf te redden.

Als dat maar goed afsmurft!

Wanneer?
maandag 22 okt om 13.30 en 16.00 uur.

Waar? DeLaMar Theater Amsterdam

Kaarten kopen? Check: delamar.nl

 

OP ZOEK NAAR MEER VOORSTELLINGEN? LEES VEEL LEUKS KOMEND JAAR VOOR KINDEREN IN DELAMAR

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *