PHOTODIARY NOVEMBER 2014 CITYMOM

CITYMOM.nl 6

Leukedingendoen.nl heeft mij gevraagd mijn tips met hun te delen en die waren vanaf deze maand te lezen op hun website.

CITYMOM.nl 1

Nichtje Jacobien was jarig en zij werd een echte Super Hero met de coole rugtas van Super Me die je om kan toveren in een verkleed outfit!

CITYMOM.nl 2

Gezellig lunchen en bijkletsen met Laura van PR bureau Winkelman Van Hessen onder het genot van een heerlijke gezonde lunch bij Lavinia in Amsterdam. Echt een aanrader om heen te gaan! Alleen zonder kinderen want niet kidsproof…

CITYMOM.nl 3

Begin van deze maand ging Bobbi gezellig mee naar het UGG event van Dani Bles. Blog erover gemist? Lees het hier.

CITYMOM.nl 21

‘Weekend weg in eigen stad’! Lunchen, museum, borrelen en eten, super leuk om op ontdekkingstocht in je eigen stad te gaan! We hebben geluncht bij de Hoftuin, echt een super leuke plek waar ik nooit eerder was geweest. Heerlijk terras in de zon met grote tuin! Binnenkort op CITYMOM want kidsproof!

CITYMOM.nl 7

Bobbi groeit en is bij de volgende fase gekomen van haar Stokke Steps! Nog steeds zo blij met deze fantastische stoel! En vanaf nu klimt ze er zelf op en af!

CITYMOM.nl 8 CITYMOM.nl 9

Cindy van Raine kwam langs om haar super coole collectie te laten zien die zij helemaal zelf heeft bedacht en opgezet! Heel gaaf. Binnenkort een uitgebreide blog over dit leuke merk.

CITYMOM.nl 10

Tegenwoordig kom ik pop overal in huis tegen met een dekentje erover. Het wordt tijd voor een poppenbed denk ik!

CITYMOM.nl 12

En het leuke van mijn werk is dat ik natuurlijk ook vaak nieuwe tentjes moet uitproberen. En hoe kan dat beter met vriendinnen en kids! We waren bij Blender en wij waren meteen helemaal fan van deze leuke conceptstore, waar je lekker kan lunchen, de kinderen kunnen spelen en je ook leuke kleding en producten voor kinderen kan kopen. Helemaal CITYMOM proof! Lees HIER meer over Blender.

CITYMOM.nl 13

Friedus was met vakantie geweest en kwam terug met een tas vol cadeautjes, YAY!

CITYMOM.nl 15

Het is herfst!!!

CITYMOM.nl 17

Zwitsal heeft een nieuwe lijn met Woezel & Pip!

Ganbaroo Kids Press Day

Op de Press Day van Ganbaroo PR waar we alle mooie kindermerken konden bekijken die Ganbaroo PR vertegenwoordigd. Laurianne Ruhe vertelde over haar boek Good Food. Het heerlijke ontbijt dat we kregen was een recept uit haar boek. Het boek kreeg ik mee naar huis en kan niet wachten om alle lekkere dingen te gaan maken die er in staan! Foto: De Fotomeisjes. 

CITYMOM.nl 20

Hoe leuk zijn deze truien van Petit Bateau!

foto (10)Dubai

En deze blog tik ik met prachtig uitzicht over Dubai Marina waar ik nu ben om mijn vriendinnetje Charlotte op te zoeken die hier voor drie jaar woont. Het is hier heerlijk en blijf nog even een paar dagen genieten van de zon! Geen herfst hier iniedergeval…

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.