BIJTEN IN STIJL; 12X DE COOLSTE BIJTRINGEN

Bijtring

Bezisa

origami-boats-oliandcarol

oli and carol

http::www.bezisa.nl:product:bijtring-rond-bootje:

Bezisa

http::www.doveanddovelet.com:product:short-basic-necklace

Dove and dovelet

http::www.essies.net:Eekhoorn-bijtring-blauw

essies

http::www.imps-elfs.com:webshop:wooden-story-bijtring-peace:ws-pr:pr15309#var2616

via imps-elfs.com

Bijtring

Oli & Carol

Bijtring

Konges Slojd

https::www.etsy.com:listing:223640636:color-swatch-baby-teether-crinkle-toy?ref=shop_home_active_6

via etsy

https::www.etsy.com:listing:259784713:wooden-teethers-infant-rattles-tula?utm_source=OpenGraph&utm_medium=PageTools&utm_campaign=Share

via etsy

lexy pexy

lexy pexy

Bijtring

Happily Finny

 

Baby’s en ergens op bijten… Dat is toch wel onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Vooral als ze tandjes krijgen.. Gelukkig hoef je je baby tegenwoordig niet meer af te schepen met een lullige plastic ring maar kan je koter bijten in stijl. Tijdens een kleine zoektocht kwam ik zoveel leuke bijtproducten tegen! De 12 mooiste bijringen heb ik vandaag op een rij gezet.

Er is een kindje geboren. Maar wat geef je in hemelsnaam cadeau? Je wil natuurlijk niet met de zoveelste knuffel of romper aankomen. Happily Finny heeft de oplossing; de gepersonaliseerde naam rammelaars met houten bijtringen zijn uniek, stijlvol en super origineel.

Zie de laatste foto! De unieke naam rammelaars zijn niet alleen erg leuk voor het kindje, maar ook kersverse ouders vinden dit een geweldig cadeau.

Nog nooit was het zo leuk om te spelen, bijten en rammelen.

De rammelaar is gemaakt van gladde houten kralen, waartussen de naam van het kindje geregen is. Daaromheen zit een houten bijtring. Door dit slimme ontwerp ontstaat er een gezellig rammel geluidje als het kindje er mee speelt. Tegelijkertijd zijn de houten kralen en de gladde houten ring ideaal om op te sabbelen en bijten.

Het geeft verlichting bij doorkomende tandjes. De gebruikte materialen zijn veilig voor kinderen. Beukenhout is van nature antibacterieel. Het hout is niet bewerkt met chemische stoffen. Het is een 100% natuurlijk product dat baby’s veilig met hun mond kunnen verkennen.

LEES OOK:

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.