15X SIMPEL MAAR TOCH APARTE KINDERKAMERS

Al deze kinderkamers zijn niet de meest ingewikkelde, soms eigenlijk best simpel met een bed en kast maar ze hebben allemaal toch iets apart, namelijk een opvallend in het oog springend behang.

Dit is dus de truc om van een normale kamer geen duizend in dozijn kamer te maken. Vaak is ook het behang op álle muren van de kinderkamer gedaan, waardoor je extra effect krijgt!

Ik kwam al deze 14 kamers tegen op de site van Chango & Co. Al deze kamers hebben namelijk gemeen dat ze door Chango & Co zijn ingericht, een interieurontwerp bureau en al deze foto’s komen uit hun portfolio.

Je kinderkamer inrichten als een echte interieurarchitect? Kijk dan dus goed naar deze 15 voorbeelden en laat je inspireren door deze Amerikaanse kamers!

LEES OOK: BOHEMIAN NATUREL KINDERKAMERS; DE MOOISTE

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

All pictures: Chango & Co

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.