BOHEMIAN NATUREL KINDERKAMERS; DE MOOISTE

H&M

Een bohemian kinderkamer is al enkele jaren een trend, maar hier bij CITYMOM hebben we er nog (even) geen genoeg van! Daarom delen we vandaag 13 kinderkamers met een bohemian touch.

Denk je aan bohemian dan denk je dus al gauw aan naturel en veel hout.

LEES OOK: 12 X INSPIRATIE VOOR DE MOOISTE WIEGEN VAN NATUURLIJK MATERIAAL

Een populair item om de kinderkamer mee te stijlen zijn items van rotan, zoals een rotan bed. Om het af te maken, hang je daarboven een hemel van bijvoorbeeld Lidor.

De kleur bordeaux doet het goed in combinatie met het hout. Maar ook roest, donker rood, okergeel en licht bruin zijn mooie kleuren die de bohemian look versterken.

Deze kleuren hoeven niet alleen terug te komen op de muren, maar gebruik ze ook voor het beddengoed, de kussens, gordijnen of kleed.

Om het af te maken, zet veel houten speelgoed in de kamer, want plastic, is SO NOT bohemian!

LEES OOK: 12X INSPIRATIE VOOR EEN ‘NATURAL NURSERY’

BLOG BY BETTINA @citymom.interior

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

@plumandplay
@everyday.muse

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.