12 X ECLECTISCHE KINDERKAMERS

landofnod.com

landofnod.com

www-fourcheekymonkeys.com

fourcheekymonkeys.com

kutikai

kutikai

www-handmadecharlotte-com

handmadecharlotte.com

www-kenziepoo-com

kenziepoo.com

www-liveloudgirl-com

liveloudgirl.com

www-milkmagazine-com

milkmagazine

www-mommodesign-com

mommodesign.com

www-thebooandtheboy-com-1

thebooandtheboy.com

www-vtwonen-nl

vtwonen.nl

www-thebooandtheboy-com-2

thebooandtheboy.com

eclectische-kinderkamers

Je hoort het vaker: de woonterm eclectisch. Maar wat betekent dit eigenlijk? De term eclectisch betekend eigenlijk “selectief” of “het beste kiezend”. Daarmee wordt eigenlijk bedoeld dat je het beste uitkiest van een subtiele combinatie. Bijvoorbeeld door gebruik te maken van moderne en oude meubels met uit diverse stijlen. Verschillende materialen, kleuren en structuren zorgen ervoor dat je alle kanten uit kunt met deze trend. Spannend om dit in de huiskamer of in heel je huis door te zetten? Begin dan bij de kinderkamer! Bekijk de kinderkamers voor inspiratie en geef de kinderkamer een ‘eclectische schwung’!

 

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax van 2 jaar. Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

VOLG CITYMOM OOK OP INSTAGRAM

2 Reacties

 1. Rosanne

  Mooi hoor die eclectische stijl. Mijn dochtertje krijgt binnenkort ook een andere slaapkamer omdat er een zusje bij komt. Dus ik ben volop inspiratie aan het opdoen. Als het aan dochterlief licht wil ze een prinsessenkamer. Ik heb al wel een leuke speelgoedkist gezien voor haar. Maar de rest word toch echt niet in de prinsessenstijl hoor.

  Antwoord
  • Bettina

   Leuk! Heel veel succes met het inrichten en gefeliciteerd met je zwangerschap!

   Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.