fbpx

BABY FOOTWEAR FAVORITES

baby-footwear-citymom-nl-1 baby-footwear-citymom-nl-2 baby-footwear-citymom-nl-3 baby-footwear-citymom-nl-4 baby-footwear-citymom-nl-5 baby-footwear-citymom-nl-6 baby-footwear-citymom-nl-7 baby-footwear-citymom-nl-8

Door de heerlijke nazomer (wat een fijn ‘cadeautje’ was dat) zou je bijna vergeten dat het herfst is. Maar niets is minder waar. De herfst- en winteroutfits kunnen uit de kast! Vandaag ’n aantal baby footwear favorites. Want warm moeten ze natuurlijk wel blijven, die heerlijke zachte babyvoetjes. Dat kleurtje alleen al, wauw! De handgemaakte ‘sprinkel mosterd’ schoentjes van studio LL zijn te gek. Net als de ‘splash inkt’ variant. En voor de echte vrieskou bestel je er meteen ’n paar extra warme lamswollen inlegzooltjes bij.

Met de Mockies ‘classic boots cheetah’ komt ieder babymeisje stoer voor de dag. Heb je ‘n prima-ballerina in spé in huis? Daar passen de ‘soft pink bow mocassins’ perfect bij.Tough cookie is ook al zo’n stoer Nederlands merk. De ‘all-eyes’ zijn de meest opvallende uit de collectie.Met designer shoes kun je niet vroeg genoeg beginnen :). Little Kings’s maakt ze voor kleine (koninklijke) voetjes. Ga je voor ’n all time favorite… Met de Petit Filippe fringe booties maakt je kleintje gegarandeerd de blits!

 

BLOG BY ILSE RIJVERS

Ilse Rijvers is mijn naam, 37 jaar en ‘jongensmama’ van Oliver (2013) en Sebastian (2016). Ik heb 20 jaar in Limburg & 5 jaar in Breda gewoond. Ik hou erg van het Bourgondische leven dus ben vaak ‘in’ voor ’n drankje doen, het liefst met bittergarnituur! Al 12 jaar is Rotterdam ons thuis. Een stad volop in beweging met elke week weer wat nieuws. Koffietentjes, conceptstores, restaurants, events… bijna alles is de moeite waard om te bezoeken. In combinatie met de bekende must-see’s zoals de musea, havens, Markthal en Blijdorp is Rotterdam een bruisende stad, waar ik met veel plezier woon. Naast de stad ontdekken speur ik graag social media af voor inspiratie & om te zien wat voor moois er aangeboden wordt. Ik vind het erg leuk om de ‘vondsten’ en ideeën nu te kunnen delen als onderdeel van het CITYMOM bloggers team.

Volgende artikel

BLOG LIESBETH BORRE

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.