5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

De zomervakantie zit er echt weer op… De koffers zijn uitgepakt. De regenjassen hangen weer aan de kapstok en de slippers zijn ingeruild voor schoenen. Alle kinderen zijn weer naar school. Terug naar de dagelijkse routine… Ik moet er nog even aan wennen. Vooral weer bedenken wat we gaan eten en koken iedere avond.

Nee het valt niet mee om alles meteen weer op orde te hebben in mijn dagelijks programma nu school weer is begonnen. Daarom even een shoutout voor Deliveroo die mij de afgelopen week heeft geholpen. En als het aan mij ligt blijft helpen!

Ik heb namelijk besloten sinds dit schooljaar rond het avond eten minder stress te hebben. Na school zijn we vaak pas 17.15 thuis en daarna ga ik meteen koken en eten met kids, kids in bad en naar bed. Tijd samen is er bijna niet. Daarnaast vind ik koken geen feest dus heb ik bedacht dat we dit anders gaan aanpakken en vaker gaan bestellen via Deliveroo.

Ik bestel wel eens Pizza en Mc Donalds voor de kids. Maar dit was altijd op zondag op een dag dat ik echt geen zin had om te koken. Maar ik dacht, ik kan natuurlijk Deliveroo ook gewoon inzetten gedurende de week, en dan voor gezonde maaltijden!

Deliveroo’s missie is om ervoor te zorgen dat de restaurants in jouw omgeving beschikbaar zijn voor jou waar en wanneer jij maar wilt. Ik vind het de allerbeste uitvinding na de afwasmachine!

Vandaag deel ik vijf van mijn favo gezonde Deliveroo adressen in die ook geschikt zijn voor kinderen. Zodat jij thuis gezond eten kan laten bezorgen voor het hele gezin. 

1. Allerhande Kookt

Dit is echt mijn allernieuwste ontdekking! Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ bezorgt Albert Heijn je favoriete Allerhande-maaltijd, vers bereid! In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur. Deliveroo bezorgt de maaltijden binnen 30 minuten warm bij jou! Omdat je uit verschillende maaltijden kan kiezen, kan ieder gezinslid iets anders eten. Voor de kids had ik lasagna. Kids hadden 1 portie a 6.50 gedeeld en hadden ze ook genoeg aan. Ik had falafel en mijn vriend risotto! Beide waren heel erg lekker.

5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

2. STACH

Hun poke bowls zijn super lekker! Een gezonde maaltijd voor de hele familie. Daarnaast kan je ook lekkere snacks zoals bananenbrood bestellen, kan je weer in de broodtrommel de volgende dag stoppen. Scheelt weer uren zelf de keuken in voor zo’n healthy granola bar!

3. Bake My Day

Een quiche kan ook heel goed als maaltijd. En laten zie die bij Bake my day nou heel goed kunnen maken. Ze hebben ook goede tosti’s en sandwiches mocht je een keer lunch willen laten bezorgen.

4. Green Gurus

Hier kan je heerlijke salades krijgen! Misschien houd niet ieder kind ervan, maar je kan er ook lekkere wraps bestellen.

5. BACK

Lekker gezond de gerechten van BACK. Je kan het zelf samenstellen, dus je kinderen laten kiezen wat ze in hun maaltijd willen. Of kijk even bij hun specialties, zijn allemaal mmmm! En healthy dus!

Dus waarom moeilijk doen als je makkelijk en betaalbaar kan bestellen?

Check alle betaalbare, toegankelijke en gezonde opties voor het hele gezin bij Deliveroo. Je kan via deze site ook de app downloaden. 

Tip; tik gezond in bij de zoekbalk. Dan komen alle gezonde opties voor bezorgen bij jou in de buurt eruit!

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.