5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

Iedere avond bedenken wat we gaan eten en koken die avond. Ik kan er niet aan wennen en soms heb ik ook echt geen zin om te koken. Gelukkig zijn er tegenwoordig een héleboel opties om eten te laten bezorgen. En niet alleen meer pizza… ook een heleboel gezonden opties, voor de hele familie (lees de kids dus!). 

In Amsterdam heb je Uber Eats en Thuisbezorgd om ervoor te zorgen dat de restaurants in jouw omgeving beschikbaar zijn voor jou waar en wanneer jij maar wilt. Ik vind het de allerbeste uitvinding na de afwasmachine!

Vandaag deel ik vijf van mijn favo gezonde adressen in die ook geschikt zijn voor kinderen. Zodat jij thuis gezond eten kan laten bezorgen voor het hele gezin. 

1. Allerhande Kookt

Dit is echt mijn allernieuwste ontdekking! Onder de noemer ‘Allerhande Kookt’ bezorgt Albert Heijn je favoriete Allerhande-maaltijd, vers bereid! In een eigen keuken kookt een professioneel team onder leiding van een chef-kok maaltijden met de vertrouwde Allerhande-signatuur.

Deliveroo bezorgt de maaltijden binnen 30 minuten warm bij jou! Omdat je uit verschillende maaltijden kan kiezen, kan ieder gezinslid iets anders eten. Voor de kids had ik lasagna. Kids hadden 1 portie a 6.50 gedeeld en hadden ze ook genoeg aan. Ik had falafel en mijn vriend risotto! Beide waren heel erg lekker.

5X GEZOND ETEN LATEN BEZORGEN VOOR DE HELE FAM

2. STACH

Hun poke bowls zijn super lekker! Een gezonde maaltijd voor de hele familie. Daarnaast kan je ook lekkere snacks zoals bananenbrood bestellen, kan je weer in de broodtrommel de volgende dag stoppen. Scheelt weer uren zelf de keuken in voor zo’n healthy granola bar!

3. Bake My Day

Een quiche kan ook heel goed als maaltijd. En laten zie die bij Bake my day nou heel goed kunnen maken. Ze hebben ook goede tosti’s en sandwiches mocht je een keer lunch willen laten bezorgen.

4. Green Gurus

Hier kan je heerlijke salades krijgen! Misschien houd niet ieder kind ervan, maar je kan er ook lekkere wraps bestellen.

5. BACK

Lekker gezond de gerechten van BACK. Je kan het zelf samenstellen, dus je kinderen laten kiezen wat ze in hun maaltijd willen. Of kijk even bij hun specialties, zijn allemaal mmmm! En healthy dus!

Dus waarom moeilijk doen als je makkelijk en betaalbaar kan bestellen?

 

Tip 1; tik gezond in bij de zoekbalk. Dan komen alle gezonde opties voor bezorgen bij jou in de buurt eruit!

Tip 2: Geen zin om te bestellen maar wil je wel gezond eten? Zorg dan dat je de gezonde vegan maaltijden van Plant B in huis hebt: check voor review en kortingscode:

 PLANT B; VRIESVERSE VEGAN MAALTIJDEN + KORTINGSCODE

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.