20 KINDER-KERST-KADO-IDEEËN ONDER DE 20 EURO

20 kerstcadeautjes onder de 20 euro

Het inpakpapier van al die Sinterklaascadeautjes ligt nog maar net in de papierbak of we kunnen we de kerstcadeautjes alweer gaan inpakken… Sinterklaas heeft ons blut gemaakt, en nu moeten we alweer onze knip gaan trekken voor die Kerstman! Ben je op zoek naar een niet al te duur kerstcadaeau? CITYMOM heeft een shoppinglist voor je gemaakt met 20 cadeautjes onder de 20 euro die zowel voor jongens als voor meisjes leuk zijn! 

Ieder jaar na Sinterklaas zeg ik weer tegen mijn kinderen: “wat zijn jullie verwend door Sinterklaas en wat hebben jullie een boel speelgoed, voorlopig krijgen jullie echt even helemaal niks meer”. En dan bedenk ik shit, kerstcadeautjes… Mijn kinderen krijgen daarom met kerst 1 cadeautje, na een zak vol met Sinterklaas vind ik dat wel genoeg!

Sinterklaas heeft ons blut gemaakt, en nu moeten we alweer onze knip gaan trekken voor die Kerstman!

Ben jij opzoek naar een kerstcadeau? En wil je ook niet teveel betalen? Ik heb een lijstje via Listi.nl gemaakt. Zijn je kinderen oud genoeg dan kunnen ze ook zelf via Listi.nl een verlanglijstje voor de Kerstman maken!

En wat heel fijn voor de kerstman is, op Listi.nl zie je meteen waar je het cadeau het aller goedkoopst kan kopen! Wel zo fijn in deze dure decembermaand!

Wil jij alle 20 cadeautjes zien die op de shoppinglist staan?
Klik dan op de button hieronder! 

Listi

Wil je in plaats van 1 cadeau er toch meerdere geven? Of zoek je gewoon een goedkoper cadeau? Lees dan ook de blogs die ik tijdens Sinterklaas maakte;

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind deel ik met jullie”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.