13 TOFFE BUDGET OUTFITS VOOR MEISJES ONDER DE 20 EURO

budget outfit meisjes

Dit jaar duurde het even maar sinds deze week lopen de meiden weer in een korte broek! Ook deze zomer hangt er hier weer een mix van kleding in de kasten. Ik probeer een mix te maken van wat duurdere items en goed betaalbare. Zo was het rokje met palmbomen echt een fijne verrassing voor 2.49 en zijn de meisjes ook heel gelukkig in de tuinbroeken. Al deze setjes kosten niet meer dan 20 euro! 

1. Geel jurkje Alieexpress

Het heerlijk zachte zomerjurkje dat Olivia draagt komt van Aliexpress en was 3,99. De haarband is van Funckylife en de sandaaltjes van Salt Water Sandals.

budget outfit meisjes

2. Bananenjurkje Zeeman

Olivia is gek op bananen en roze, dus deze jurk is perfect. Hij kost 2,99 en wij kochten hem bij de Zeeman.

budget outfit meisjes

 

3. Lange streepjesjurk Wibra

Een echte dame is Phileine. Ze vindt het steeds vaker belangrijk om ‘stoer’ te zijn dus deze blauw met wit gestreepte lange jurk is een match. Hij kost 5,99 en we kochten hem bij de Wibra.

budget outfit meisjes

4. Spijkerstreepjurkjes Wibra

Twinnen is winnen geldt hier nog altijd. Deze jurkjes zijn net anders maar toch hetzelfde. We kochten ze voor 9,99 bij de Wibra.

budget outfit meisjes

5. Blauwe broeken Zara

Er zijn jaren geweest dat er geen broek werd aangetrokken. Maar nu het toch wel handig blijkt als je in een boom klimt enzo, liggen er ook weer broeken in de kast. Deze donkerblauwe broeken kosten 5,99 bij de Wibra. Het shirtje van Phileine kocht ik daar ook en was 4,99. Het shirtje van Olivia kocht ik bij de Zara voor 3,99.

budget outfit meisjes

6. IJsjes en dierenprint jurkjes H&M

De H&M heeft ieder jaar een paar van deze katoenen zomerjurkjes in de collectie. Perfect voor het strand of naar de opvang. De jurkjes kosten 4,99 en ze zijn er in diverse prints. De schoenen van Olivia zijn van Toms en de sandalen van Phileine zijn van Salt Water Sandals.

budget outfit meisjes

7. Leopardjurkjes H&M

Leopardprint vinden de meiden geweldig. Bij de H&M hebben ze bijna iedere collectie wel een budgetvariant te koop. Zoals deze voor 5,99.

budget outfit meisjes

8. Tijgerjurkje Hema

Deze witte hemdjurkjes zijn te koop bij de HEMA en kosten 6,-

budget outfit meisjes

9. Roze streepjurkjes HEMA

Deze zomerse jurkjes met roze streepjes kocht ik bij de HEMA voor 12,-

budget outfit meisjes

10. Palmbomenjurkjes H&M

Het leuke van deze jurkjes is dat ze twinnen en je als moeder ook mee kunt twinnen want hij is er ook in een volwassen variant. Hij kost 19,99 bij de H&M.

budget outfit meisjes

11. Stoere setjes Wibra

Deze stoere setjes komen bij de Wibra vandaan. De legging die Phileine draagt kost 5,99 en het shirts met patat en kersjes ook. Haar schoenen zijn van DrMartens.

budget outfit meisjes

12. Palmbomenrokje Zeeman

Het schattige en zachte rokje dat Olivia draagt komt van de Zeeman en kost 2,49. Haar shirtje komt ook van de Zeeman en was ook 2,49. Haar schoenen zijn Skechers, met lichtjes!

budget outfit meisjes

13. Tuinbroeken Primark

De tuinbroeken die de meiden dragen komen van de Primark. De broek die Phileine draagt is 14,- de Mickey mouse broek was 16.

LEES OOK: MET DIT (MEISJES) SPEELGOED WORDT WEL ÉCHT GESPEELD THUIS

BLOG BY JASMIJN LINDHOUT @gewoonjasmijn

Ik ben Jasmijn en al achttien jaar samen met de leukste. Trotse ouders van Phileine (2012) en Olivia (2016). We hebben ons huis verkocht en zijn nu met zijn viertjes op een werelds avontuur. Tien jaar iedere keer bewust kiezen voor vrijheid geeft ons de mogelijkheid financieel onafhankelijk te leven. Samen op slippers in de zon is voor ons ultiem geluk.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.