10X IKEA LACK HACKS

IKEA HACK LACK

Tijd voor een nieuw Ikea meubel wat gepimpt kan worden! Oftewel tijd voor nieuwe Ikea hacks. Dit keer 10 IKEA LACK HACKS voor jullie!

Één van de bekendste en goedkoopste meubeltjes, is het bekende Lack tafeltje van IKEA waar je €5.99 voor betaald. Het iets bredere tv-meubel heb je al vanaf €9.99.

Als je twee linkerhanden hebt en/of geen tijd kan je het tafeltje al heel gemakkelijk pimpen met een sticker. Vanaf €15 zijn deze al verkrijgbaar en vind je bijvoorbeeld bij Pixers.

Of op perfectlittletouch.nl, daar vind je bijvoorbeeld een schaak of backgammonbord sticker die je op de tafel kan plakken!

Hometalk
katyandzucchini

Met wat meer tijd kan je zelf aan de gang met simpele veranderingen aan het meubel.

Als je ALL OUT wil gaan, twee rechterhanden hebt en zeeën van tijd… Kijk dan even op deze link voor een stappenplan voor het maken van een eigen Poppentheater / ijscokar in één.

LEES OOK: 10X DE MOOISTE IVAR IKEA HACKS

BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.