HAY TAFELLAMP; OOK TE GEK IN DE KINDERKAMER

HAY-Turn-on-Tafellamp

Lampen kunnen net die extra touch geven aan de kinderkamer! Vooral een mooie design lamp kan echt een eye catcher zijn. Want design alleen voor ‘grote mensen’? Zeker niet! Zo kunnen tafellampen, die eigenlijk voor een woonkamer bedoeld zijn, ook perfect staan in een kinderkamer!

Kijk maar naar deze Hay Turn on Tafellamp.

De HAY Turn On Tafellamp is een ontworpen door de designer 
Joel Hoff. Hoffs doel is om objecten te ontwerpen voor massaproductie die niet bijdragen aan massaconsumptie. Dat vind ik een erg mooi standpunt! Hij inspireert mensen om minder dingen te bezitten, maar wel dingen van een goede kwaliteit, zodat je ze langer gebruikt. Een filosofie waar ik zelf ook helemaal achter sta. Kwaliteit boven kwantiteit dus! De designs van Joel Hoff zijn daarom praktisch en tijdloos vormgegeven.

HAY-Turn-on-Tafellamp

Turn On is bijzonder handig in gebruik, zeker ook voor kinderen! Door kloksgewijs aan de cilinder te draaien, gaat het licht aan en door verder te draaien dimt het licht. Daarom is het ook een ideaal lampje om naast het bed van je kindje te zetten.

Mijn kindje vind het fijn om te gaan slapen in het licht. Hij kan zelf het licht dan wat dempen als hij gaat slapen.

De cilinder is er in de kleuren groen, oranje, zwart en aluminium, mocht deze kleur groen van deze HAY verlichting niet bij jouw kinderkamer passen.

HAY-Turn-on-Tafellamp

Het Deense design merk HAY is pas in 2002 opgericht, is ondertussen al een berucht en populair merk in de design wereld. Naast verlichting hebben ze nog tal van andere mooie producten. Hay is opgericht door Rolf en Mette HAY. Ze laten zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ’50 en ’60. Samenwerkend met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers biedt HAY een collectie aan waarin duurzaamheid en hoge kwaliteit verkrijgbaar zijn tegenover betaalbare prijzen.

 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.