BLOOMING HOTEL; TRIED & TESTED

Blooming Hotel :: CITYMOM.nl 1

Blooming Hotel :: CITYMOM.nl 2Blooming Hotel :: CITYMOM.nl 4Blooming Hotel :: CITYMOM.nl 3

Toe aan een weekendje weg met je gezin in eigen land? Even weg uit de stad? Tot rust komen maar ook vermaak voor je kids? Of eigenlijk, vermaak voor je kids, dus ook voor jou rust! Dan is Hotel Blooming in de duinen van Bergen aan zee de perfecte locatie.

Kom je binnen dan wordt je verwelkomd door een grote kast met rode regenlaarzen en strandspeelgoed (die je ook mag lenen!). De lobby zelf is super ruim en mooi ingericht.

Aan alles merk je dat het hotel super kindvriendelijk is. Rond rennen is geen probleem en ook dat Bobbi een ‘sneeuwpop’ ging maken van alle design kussens die er lagen, niet erg.

Met de steentjes spelen op het balkon bij het restaurant, alles mocht en iedereen blijft vriendelijk en dat in een design hotel.

Er zijn twee speelruimtes. Een op de begane grond bij de lobby en een bij het restaurant zodat je kids zich geen moment hoeven te vervelen. In het restaurant eten in sowieso een feest voor ze, want ze mogen hun eigen pizza maken. Je begrijpt dat Bobbi twee avonden achter elkaar pizza heeft gegeten.

De leuke spreuken overal in het hotel vallen ook op. Het zijn de douches van het zwembad die met een spreuk op de deur duidelijk maken dat zingen meer dan oké is bijvoorbeeld.

Het zwembad zelf is lekker groot en heeft twee grote deuren naar buiten mocht het lekker weer zijn. De ‘roomy room’  is het meest geschikt voor gezinnen want zoals de naam al zegt lekker ruim.

Bobbi had haar eigen bed en in het hotel zijn natuurlijk ook babybedjes aanwezig. Maar ook een waterkoker lenen voor op de kamer was geen probleem (om het flesje voor Fitz te kunnen maken) en je kan zelfs een babyphone lenen.

Kindvriendelijker kan het niet worden dacht ik zo.

Echt een perfect hotel om even heerlijk te chillen. Overdag kan je je ook nog vermaken in hun eigen strandpaviljoen ‘blooming beach’. Wij hebben daar iniedergeval heerlijk geluncht.

Bergen aan zee is ook een prima plaatsje om even door heen te wandelen of te winkelen. Het was echt een super weekend, even helemaal weg en dat binnen 40 minuten rijden vanaf Amsterdam.

www.blooming-hotels.com

Blooming Hotel
Blooming Hotel
Blooming Hotel

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.