FRANK’S SMOKE HOUSE; KINDVRIENDELIJK EN LEKKER

Restaurants waar Kids welkom zijn – en de kids het zelf ook fijn vinden – daar brengen wij je natuurlijk van op de hoogte! Dus vandaar dat we Frank’s Smoke House willen tippen als kindvriendelijk restaurant. 

Maar restaurant denkt niet helemaal de lading… Frank’s Smoke House is rokerij, restaurant, deli, traiteur en winkel in één!

Als Amerikaan (uit Baltimore, capital of crab and seafood) deed Frank zijn koksopleiding aan Le Cordon Bleu in Parijs, leerde vis roken in Zweden en belande in Amsterdam. Frank is dus iemand met een gevarieerde culinaire achtergrond. 

Samen met zijn zoon Thomas, de chef-kok, laat Frank ons kennismaken met de veelzijdigheid van het roken. Want er kan veel meer dan gerookte zalm en makreel. Wat dacht je van ketchup van licht gerookte tomaten? Of gerookte boter? Niet gek op gerookt eten, er is nog genoeg ander lekkers op de kaart. 

Voor kids staan er lekkere kindergerechten op het menu. Er zijn kinderstoelen en er is een grote bak speelgoed waar de kinderen mee kunnen spelen. Ook kregen ze een kleurplaat en kleurtjes. Kortom aan de kids wordt goed gedacht. 

Het eten was echt allemaal heerlijk en het restaurant heeft een hele ongedwonge, relaxte ambiance. Waardoor het sowieso fijn is om kinderen mee naar toe te nemen, omdat je weet dat ze het niet erg vinden, mocht je kind een keer moeilijk doen over iets… 

FRANK’S SMOKE HOUSE, MEER DAN EEN RESTAURANT ALLEEN!

Naast het restaurant is er dus ook een deli en winkel. 

Frank’s Smoke House heeft het grootste assortiment topkwaliteit gerookte delicatessen van Nederland! Van beroemde wilde Alaskazalm tot gerookte ribeye en gerookte tofu. 

Fijn voor nu in corona tijd; je kan natuurlijk afhalen maar kant-en-klare thuismaaltijden en je webshopbestellingen bezorgen ze elke avond tussen 17 en 19 uur binnen de Ring en op IJburg (gratis vanaf € 30). 

Afhalen kan elke dag tussen 11 en 19 uur in de winkel. Je bestelling krijg je dan in een speciale koelverpakking gegarandeerd in topconditie thuisgestuurd.

In de winkel hebben ze alles uit de rokerij, heerlijke broodjes om direct op te eten of mee te nemen, take-away uit het restaurant, lekkere wijnen, dagverse soepen, salades en brood. En verder heel veel topkwaliteit ingrediënten waarmee je thuis iets bijzonders op tafel kunt zetten.

Kortom; Frank’s Smoke House is niet alleen een kindvriendelijk restaurant, het is ook een plek om heel veel lekker eten te halen. Check it out! 

Oostenburgervoorstraat 1

1018 MN Amsterdam

info@smokehouse.nl

020 5857107

www.smokehouse.nl

BLOG BY BETTINA @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.