MADAM PANCAKE; PANNENKOEKEN & PANTERTAART

Madam Pancake | CITYMOM.nl 1

Madam Pancake | CITYMOM.nl 1 Pantertaart

Madam Pancake | CITYMOM.nl 1
Pannenkoeken eten met je kinderen is ALIJTD een goed idee! Aanrader om heen te gaan in (hartje) Amsterdam MADAM PANCAKE. Madam Pancake biedt de o zo bekende American pancake aan, maar dan in het volledig ambachtelijk bereide, lekkere en over de top jasje van nu!

Iedere pancake is vers en ambachtelijk bereid door chefkok Mohamed Mahraoui, bekend van o.a. restaurant Bo Cinq in Amsterdam. Daarbij zijn alle pancakes uitvoerig getest op kleur (het oog wil ook wat natuurlijk!), smaak en de diversiteit van ingredienten. Glutenvrij of vegan kan natuurlijk ook. Want he het is 2019!

Rijkelijk gevuld pannenkoeken met mooie toppings

Vroeg at ik als kind een pannenkoek met stroop en poedersuiker. De stroop in de vorm van een gezicht, dan was het echt feest. Maar tegenwoordig is niks meer te gek en bij Madam Pancake ook zeker niet. Alle pannenkoeken, zoet en hartig, worden rijkelijk belegd met de allermooiste toppings. Tasty pancakes met o.a. met dagvers fruit, huisgemaakte siropen, kleurrijke sauzen, een perfect gepocheerd eitje. Met de culinaire ervaring van chef Mahraoui wordt de American pancake naar een hoger niveau getild!

Dé all day food experience bij Madam Pancake

Madam Pancake is 7 dagen in de week open. Of je nu op zoek bent naar een fijne spot voor breakfast, lunch of dinner (waarbij je ook lekkere biertjes, cocktails, of gin & tonics kan drinken) Madam Pancake is de place to be.

Madam Pancake | CITYMOM.nl 1 Madam Pancake | CITYMOM.nl 1

Kinderen zijn zeker welkom! Iedereen was super lief voor Fitz & Bobbi. Ze kregen een leuke kleurplaat en maskers om te maken. Er zijn kinderstoelen aanwezig en daarnaast genoeg lekker op de menukaart om uit te kiezen.

Zelf nam ik de pannenkoeken met feta & avocado en die waren echt super lekker! Daarnaast is de super coole pantercake natuurlijk ook een must!

Lange Niezel 18
Amsterdam

www.madampancake.com

LEES OOK: 10 X FAVORIETE PLEKKEN OM PANNENKOEKEN TE ETEN IN AMSTERDAM

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.