MEATLESS DISTRICT; VEGAN & KINDVRIENDELIJK!

Meatless District Van Woustraat | Kindvriendelijke horeca | CITYMOM.nl 2 Meatless District Van Woustraat | Kindvriendelijke horeca | CITYMOM.nl 2
Meatless District Van Woustraat

Meatless District zat al op de Bilderdijkstraat. Deze locatie is niet kindvriendelijk. Maar onlangs opende ze een tweede vestiging in de Van Woustraat. Het goede nieuws is; hier kan je wel met je kids terecht!

Bij Meatless District serveren ze uitsluitend gerechten zonder meat! Maar laat dat nou net zo lekker zijn! Ik proefde zelf de Ceaser Salad en de ‘kip’ en ‘spekjes’ waren heerlijk. Er staan sowieso veel lekkere gerechten op de kaart.

Meatless District is super toegankelijk voor kinderwagens. Daarnaast hebben ze een hoekje voor kinderen gemaakt. Er komt nog een klein bureautje maar er is al een verschoontafel, kinderstoel en speelgoed aanwezig. 

Naast dat je kids er zich dus goed kunnen vermaken, zullen ze ook ook zeker niet verhongeren. Want welk kind houd er niet van frietjes! Of van een kroket. Dat deze kroket vega is, zullen ze zeker niet proeven!

Meatless District Van Woustraat | Kindvriendelijke horeca | CITYMOM.nl 3

Meatless District is iedere dag open voor lunch, diner, borrel en in het weekend ook voor ontbijt.
De keuken is open waar je de koks de mooie gerechten kan zien bereiden. De gerechten zijn zoveel mogelijk vers, biologisch en zelfgemaakt.

Er hangt vooral een relaxte vibe hier, dus zin in een lekkere vega hap, neem je kind hier lekker mee naar toe!

Adres
Van Woustraat 189-191 hs
1074 AM Amsterdam
020 8464897
hello@meatlessdistrict.com

Openingstijden
Maandag 18:00 – 23:00
Dinsdag 18:00 – 23:00
Woensdag 18:00 – 23:00
Donderdag 12:00 – 23:00
Vrijdag 12:00 – 23:00
Zaterdag 10:00 – 23:00
Zondag 10:00 – 23:00

meatlessdistrict.com

LEES OOK:

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al bijna zes jaar met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.