BOEK JE ZWANGERSCHAPSMASSAGE BIJ ARIGATO IN AMSTERDAM

 

Arigato is al 15 jaar gespecialiseerd in zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage is de specialisatie van Arigato (in Amsterdam maar ze hebben ook een vestiging in Weesp). Al sinds 2007 ben je van harte welkom bij Arigato voor een massage tijdens jouw zwangerschap. Hun 21 masseurs zijn allemaal speciaal getraind om zwangerschapsmassage te geven. Want zij begrijpen dat je kritisch bent tijdens je zwangerschap.

Een zwangerschapsmassage is goed voor jou en en je baby omdat het belangrijk is om jouw stresslevels zo laag mogelijk te houden. Vooral tijdens je zwangerschap is het belangrijk om te relaxen! Tijdens deze bijzondere periode zou het regelmatig boeken van een massage tijdens de zwangerschap een standaard onderdeel van self-care moeten zijn.

De zwangerschapsmassage bij Arigato is heerlijk en je ligt op een tafel met een gat, waardoor je op je buik kunt liggen. Dat is ook heel erg fijn! Naast dat het erg ontspannend is om weer eens op je buik te liggen, geeft dit ook verlichting bij bekkenpijn en rugpijn. Mocht je liever niet op je buik liggen tijdens de massage, kunnen ze je ook altijd masseren terwijl je op je zij ligt. 

In Amsterdam werken ze op dit moment met een andere (nieuwe) tafel. Deze heeft ook een gat voor jouw buik, maar is bekleed met een supersonisch nasa schuim, waardoor je hele lichaam ondersteund wordt. Dit gat is niet zichtbaar, maar is er wel degelijk. 

Naast zwangerschapsmassages, doen zij ook moxa bij stuit, over tijds massages, welkom nieuwe mama (post partum) en minder leuk maar wel heel belangrijk, een massage na een miskraam.  
 
Je kunt ook zwangerschapsmassage combineren met Shiatsu ontspanningsmassage. En ze geven ook een combinatie massage; zwangerschap en bindweefsel benen, voor betere doorstroming en lichtere (sterkere) benen 
 

VAN BEGIN TOT EINDE VAN JE ZWANGERSCHAP KAN JE BIJ ARIGATO TERECHT VOOR EEN ZWANGERSCHAPSMASSAGE! 

 
Bij Arigato geven ze massages vanaf het 1e trimester dus het is heel fijn dat je hier al vanaf het eerste trimester terecht kunt voor jouw massages. Want juist dan is het prettig om die eventuele vermoeidheid eruit te laten masseren en je begint meteen goed met het voelen hoe jouw lichaam zich aanpast aan jouw nieuwe rol. Iedereen bij Arigato is hier speciaal voor getraind en in staat jou ook tijdens dit trimester heerlijk te vertroetelen. 
 
Je kunt bij Arigato terecht tot en met 42 weken. Juist als je voorbij de uitgerekende datum bent is het vaak fijn om even lekker gemasseerd te worden. 
 
Een zwangerschapsmassage boek je eenvoudig online. Nadat je een keuze voor een behandeling hebt gemaakt kun je in het volgende scherm eventueel voor een masseur kiezen. Daarna kies je een datum en een tijd. Heb je specifieke behoeften of vragen? Gebruik dan hun contactformulier.
 
 
Tarief:
Vanaf €88
 
 

Adres:
Marnixstraat 213 d

1015 VS Amsterdam

info@arigato.nl

In Weesp zit ook een vestiging aan de Stationsweg 4.
 
Website:
 
 
Openingstijden:  
Op afspraak.  
   
   
   
   
   
   

Grotere kaart weergeven

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.