DRS MAMA ZWANGERSCHAPSCURSUS; DE OPTIMALE VOORBEREIDING

DRS MAMA ZWANGERSCHAPSCURSUS

Artsen die je goed en eerlijk informeren. Meer leren dan puffen en ontspannen. De geboorte echt samen beleven. Drs Mama biedt alles voor een optimale voorbereiding op de meest intense en unieke ervaring die jullie ooit samen mee zullen maken. De zwangerschapscursus is ontwikkeld door twee artsen die kennis en wetenschappelijke informatie combineren met persoonlijke beleving en wensen.

Wist je dat hoe jij de bevalling gaat beleven niets te maken heeft met eventuele pijn, de duur of het beloop van je bevalling?

Er is heel veel onderzoek gedaan naar tevredenheid rondom bevallen en Drs Mama richt zich op alle pijlers daarvan. Zodat jullie de geboorte als het wonder zullen beleven dat het is! Drs Mama vindt een betrokken partner belangrijk. Je wordt tenslotte samen ouders. Daarnaast heeft continue ondersteuning een bewezen positief effect op het beloop van en de tevredenheid over de bevalling. En wie kan dat beter dan de partner?!

Globaal programma:

Beeldvorming.
De fysiologische bevalling van a tot z.
Alles over pijn, wat is het, hoe werkt het. (door het onderwerp te bespreken verminderd de eventuele angst voor pijn).
De ontsluiting, in al zijn details, hoe gaat het, wat kan er anders gaan, hoe bereidt je je erop voor, wat helpt jou om de weeen op te vangen, wat kan je als partner doen.
Medicinale pijnbestrijding.
De uitdrijving, wederom in al zijn details, perstechnieken, kunstverlossingen.
De baby: het eerste uur, de eerste dag en de eerste week.

Wijzer in verwachting:

4 weken achter elkaar de tijd nemen om je samen voor te bereiden op de geboorte en de baby. We leren je alle ins en outs van een bevalling. Als dokters onderbouwen we de inhoud graag met de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en cijfers. Maar we schrijven niet voor ‘hoe het moet’! We geven je inzicht in de mogelijkheden en hebben persoonlijke aandacht voor ieders wensen.
We willen je alles leren over wat er allemaal bij een geboorte komt kijken, maar we willen je ook graag aanzetten met vragen om kennis te vergaren over jezelf.

Opfris cursus:

Als je al een keer bevallen bent. Een cursus van 3 uur, begeleidt door 2 online lessen. Centraal staat: Wat kan ik leren van mijn vorige bevalling, wat kan er anders verlopen dan de eerste keer, hoe kunnen we deze geboorte nog meer aan onze wensen laten voldoen.

Privé cursus aan huis:

Een cursus speciaal voor jullie op maat gemaakt, aan huis gegeven. Mocht je weinig tijd hebben, emoties van een vorige bevalling niet in een groep willen delen, of een andere reden, dan is de privé cursus aan huis mogelijk de uitkomst voor jullie.

Tarieven: (Zie website voor compleet overzicht & alle extra’s)
4 daagse cursus: €330
Opfriscursus: €125
Prive cursus aan huis: €450

Naast een zwangerschapscursus kan je bij Drs Mama ook terecht voor babycoaching & een baby/ kinder EHBO-cursus.

Website: drsmama.com     

info@drsmama.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.