ZO KUN JE ZO LANG MOGELIJK WEG IN 2024 MET ZO MIN MOGELIJK VRIJE DAGEN!

ZO KUN JE ZO LANG MOGELIJK WEG IN 2024 MET ZO MIN MOGELIJK VRIJE DAGEN!

 

Plan je vakantiedagen van 2024 slim in voor een langer vakantiegevoel

Met de feestdagen die in 2024 gunstig vallen, is het komend jaar weer mogelijk om meer uit je vakantiedagen te halen. Met een slimme planning kun je het aantal dagen dat je opneemt beperken en toch genieten van langere vakanties. Geen zin om dat allemaal uit te zoeken? Reiswebsite TravelHunter heeft het uitzoekwerk al voor jou gedaan!

Standaard heeft men minimaal 20 vakantiedagen, maar bij de meeste werkgevers is dit 25 dagen of meer. Als je deze dagen komend jaar slim plant rondom feestdagen en weekenden, kun je met 22 vakantiedagen maar liefst 44 dagen vrij zijn.

ZO KUN JE ZO LANG MOGELIJK WEG IN 2024 MET ZO MIN MOGELIJK VRIJE DAGEN!

Helaas valt Koningsdag komend jaar in het weekend, maar gelukkig vallen de kerstdagen en nieuwjaarsdag in 2024 juist heel gunstig, namelijk op woensdag en donderdag. Daarmee is die week ideaal om vrij te nemen. Met 5 vakantiedagen heb je 12 dagen vrij óf met 7 dagen zelfs 16 dagen vrij. 

Wil je een lange vakantie, dan kun je het beste in mei gaan. 13 vakantiedagen opnemen, betekent dan 23 dagen achter elkaar vrij. 

Wanneer je afhankelijk bent van schoolvakanties dan kun je het beste de meivakantie en de kerstvakantie vrij nemen. Dit betekent 9 vakantiedagen voor 14 dagen achtereenvolgend vrij in de meivakantie en 7 vakantiedagen voor 16 dagen vrij in de kerstvakantie.

Succes met het plannen van je vrije dagen!

 

 

INSPIRATIE VOOR KINDVRIENDELIJKE VAKANTIE PLEKKEN? CHECK: citymom.nl/newsmom/vakantie-met-kinderen

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.