VILAC; FRANS NOSTALGISCH SPEELGOED

 

vilac vilac vilac vilac
vliacvilac

vilac

 

 

 

Al sinds 1911 waakt het Franse merk VILAC met tederheid over de dromen van kinderen. Het merk produceert overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura, met een vleugje vintage. Ontdek speelgoed, spelletjes en puzzels vol nostalgie en geluk, de kenmerken van VILAC.

VILAC levert de mooiste loopwagens, trekfiguren, muziekinstrumenten, puzzels, spelletjes, koffertjes, theeserviesjes, poppenhuizen, paraplu’s en blokken, in samenwerking met bekende illustratoren zoals Nathalie L’été. Nathalie L’été staat bekend om haar dromerige nostalgische illustraties van bloemen en dieren. VILAC heeft ook de mooiste tipi’s, tafeltjes en stoeltjes, een supermarkt en een restaurant met accessoires in haar collectie. Het fietsvliegertje van VILAC is altijd een succes als kadootje op een kinderfeestje of in de schoen!

Als je houdt van duurzaam, houten speelgoed, met een vleugje nostalgie en Franse dromerigheid, dan ben je bij VILAC aan het juiste adres! VILAC is onder meer verkrijgbaar bij PSikhouvanjou.nl

LEES OOK: HET MOOISTE HOUTEN SPEELGOED WAT IEDER KIND ZOU MOETEN HEBBEN

 

BLOG BY ELINE RUSMAN

Mijn naam is Eline en ik woon sinds een aantal jaren samen met vriend en 2 zoons (1 en 5) in Diemen, daar waar de echte Amsterdammers wonen! Na jarenlang in Amsterdam te hebben gewoond, en vriend zelfs zijn hele leven, toch de stap genomen naar een groter huis met tuin en geen seconde spijt! Stadsmensen zullen wij altijd blijven. Gelukkig kunnen wij nog altijd op de fiets naar Artis! Na jarenlang in het hoger onderwijs te hebben gewerkt, heb ik sinds kort het roer omgegooid en mijn grootste passie, schrijven, weer opgepakt. Ik ben daarnaast altijd op zoek naar de leukste plekjes, reizen en spulletjes voor kinderen en kan beide passies kwijt bij CITYMOM!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.