I’M IN LOVE WITH THE LIMITED EDITION BUGABOO CAMELEON3 ELEMENTS

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 1

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 2

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 3

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 4

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 5

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 6

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 7

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 8

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 9

bugaboo-cameleon-elements :: CITYMOM.nl 10

Bugaboo Cameleon3 Elements :: CITYMOM.nl

I AM IN LOVE! Deze mega mooie LIMITED EDITION Bugaboo Cameleon3 Elements is vanaf vandaag in een beperkte oplage verkrijgbaar! Wil je dus echt origineel voor de dag komen met je baby, dan is deze Bugaboo echt iets voor jou. De Bugaboo Cameleon3 Elements is een luxe variant van de originele alles-in-één-kinderwagen, de Bugaboo Cameleon3.

De wieg, stoel en zonnekap van de kinderwagen zijn uitgevoerd met visgraatdessin en een natuurlijke, ruwe textuur. Het meest opvallend aan de wagen is de kleur die overloopt van diep azuurblauw naar transparant – net als de zee. (WOW, echt WOW!). De bekleding aan de binnenkant van de zonnekap heeft een zachtere textuur en ook een diepe azuurblauwe kleur.

Is je baby eenmaal 6 maanden dan turn je de wagen eenvoudig om naar een buggy. De stoelbekleding is gemaakt van soepele jersey. Je kan de look zelf veranderen door de kleuren om te wisselen! De ene kant is een melange van zachtroze en de andere van azuurblauw. Ook het kleurenpalet van het matras past bij het geheel: het is gemaakt van hetzelfde materiaal als de azuurblauwe stoelbekleding met bladpatroon. Om te garanderen dat je met deze wagen alle elementen kunt trotseren, hebben ze de stof behandeld met stofbescherming die water, olie en vlekken afweert. Je kunt er dus zonder zorgen op uit, met de wetenschap dat je kinderwagen er mooi blijft uitzien.

Toen Bobbi werd geboren had ik ook een Bugaboo (toevallig ook een Limited Edition die eerste van Bas Koster). Hij was echt te gek, super vrolijk en altijd als ik ermee over straat liep kreeg ik te horen wat voor een mooie wagen het was. Dat heb ik met deze Limited Edition precies weer! Wildvreemde op straat die complimenten geven! De eerste Bugaboo die ik had – 4 jaar geleden precies – was nog wel wat groot, zwaar en stug. De Cameleon3 heeft niks meer van dat alles gelukkig! Hij is smal, licht en makkelijk wendbaar. Zoals ik al van Bugaboo gewend was, heel makkelijk in het gebruik. Maar wat ik vooral bijzonder vind is dat het een echte eye-catcher is! Echt een van de mooiste wagens die ik in jaren gezien heb. Dat is fijn want de kinderwagen staat bij ons in de woonkamer – de schuld van een smalle gang – maar dat vind ik dus helemaal niet erg! Hij past ook nog eens bij mijn interieur (!) en ik vind hem zo mooi, dat het zeker geen straf is dat hij daar staat. Haast je dus snel naar de winkel, want Limited Edition betekent maar voor even verkrijgbaar en deze wagen wil je écht hebben!

www.bugaboo.com

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.