MOM MUSTHAVE; TELEFOONHOESJE MET KOORD VAN NICE GUY FREDDIE

Als je nog niemand met een telefoonhoesje aan een koord hebt gezien, dan heb je denk ik onder een steen gelegen, of voor ben je pre-corona al maanden je huis niet uit geweest. Want telefoonhoesjes aan een koord zijn hartstikke hot! 

Ik heb nu al een jaar een telefoonhoesje met koord van Nice Guy Freddie en ben echt hooked sinds dag 1 dat ik mijn telefoon nu om mij nek draag. 

HELEMAAL voor MOMS is dit toch DE uitvinding!

Kwijt ben je je telefoon iniedergeval nooit meer en je hebt lekker je handen vrij voor andere zaken (je kind bijvoorbeeld!). 

Ik vind het ook handig met uitgaan. Je hoeft geen hele tas meer mee. Je hangt de telefoon om je nek, met daarop Apple Pay, dus een portemonnee is ook niet meer nodig. En je lipgloss doe je in je zak en klaar! Zo relaxed geen gesleep meer met een tas. 

Mocht je trouwens nog wel je telefoon in je werktas een keer meenemen, dan vis je, door het lange koord, je telefoon heel makkelijk uit je tas en ben je niet meer uren in je tas aan het zoeken. 

Ik ben onlangs van telefoon gewisseld, van de iPhone X naar 11 dus het was ook tijd voor een nieuw telefoonhoesje met koord! Goede nieuws is, dat Nice Guy Freddie net hun eerste milieuvriendelijke collectie met duurzame telefoonhoesjes van tarwestro en biologisch afbreekbaar plastic, hebben gelanceerd. Wat volledig vrij is van chemicaliën en giftige stoffen!  

De collectie bestaat uit te gekke telefoonkettingen met een duurzaam telefoonhoesje. Je kan het koord verstellen waardoor hij voor iedereen perfect zit. Er zijn veel verschillende kleuren hoesjes, zodat je ze kan combineren met allerlei verschillende outfits. Zelf vind ik de hele zwarte het fijnst, omdat ik vaak zwart draag. 

We maken ons vaak zorgen over hoe we allemaal produceren en consumeren, en hoe onze toekomst er daardoor uit zal zien. Precies dit was de belangrijkste inspiratie voor onze nieuwe collectie. Met de telefoonhoesjes van plantaardig en gerecycled materiaal doen we poging om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en het is onze eerste stap om de schade aan het milieu te verminderen“, legt Anne-Marie den Hertog van Nice Guy Freddie uit.

Dit bericht bekijken op Instagram

Influencing influencing, always influencing.

Een bericht gedeeld door Carice van Houten (@leavecaricealone) op

De Nederlandse Anne-Marie woont in Berlijn en lanceerde in 2019 haar merk Nice Guy Freddie. Al meerdere celebs zijn gespot met haar hoesjes waaronder Carice van Houten. Het merk wordt momenteel in Nederland in meer dan 25 concept stores verkocht en natuurlijk online via de eigen webshop; www.niceguyfreddie.com

Ik kan echt niet meer zonder deze fijne gadget! Ik heb al vele vriendinnen aangestoken die het nu ook hebben en wordt regelmatig op straat of in een winkel aangesproken met; wat handig, waar kom ik dit! Benieuwd of jullie al een telefoonhoesje aan een koord gebruiken!? 

BLOG BY BETTINA NESEKER @citymomnl

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.