STOKKE HOME: JAREN PLEZIER!

Stokke HomeStokke HomeStokke Home

STOKKE HOME kopie

Stokke Home

Zoals we ook van de andere producten van Stokke gewend zijn, groeien de Stokke Home producten met je kind mee. Dat is handig omdat je er op die manier jaren plezier van hebt; van geboorte tot de eerste kinderjaren.

Met het mooie Scandinavisch design kun je verschillende combinaties maken die aansluiten op jouw interieur, of dat nu groot, klein, schattig of verfijnd is. De collectie is beschikbaar in warm Hazy Grey en White met bijpassende accessoires. Het bed is het hart van het Stokke Home kamertje, samen met het wiegje, de commode en de ladekast, kun je eindeloos variëren om een prachtige kinderkamer te maken. De flexibele commode past op het bed, de ladekast en de standaard voor de wieg.

Als je kindje groeit, kun je de commode gebruiken als speeltafel door deze simpelweg om te draaien en op de standaard van de wieg te bevestigen. De ladekast heeft in combinatie met de commode de perfecte hoogte om je baby te verschonen. De ruime, zacht sluitende lades bieden veel ruimte en geven gemakkelijk toegang. Ik vind het heel erg slim van Stokke bedacht (en duurzaam!) dat je deze mooie producten op meerdere manieren kan gebruiken. Jaren plezier gegarandeerd!

LEES OOK: STOKKE KINDERKAMERNIEUWS!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.