STOKKE KINDERKAMERNIEUWS!

STOKKE HOMESTOKKE HOME unnamed-6

 

De Stokke Home ladekast is de perfecte plek om de kleertjes, speelgoed en andere waardevolle schatten van je kleintje in op te bergen. Naast de bestaande Clean White variant en haar zusje Hazy Grey, hebben de Scandinavische designers nóg een kleur toegevoegd aan het assortiment: Natural. Zacht en organisch.

De Natural ladekast past niet alleen mooi bij de Natural Stokke Sleepi, maar zorgt ook samen met het White Stokke Home bed voor een complete babykamer look. De ladekast is niet alleen mooi, maar bovenal ook veelzijdig. Zo heeft het de ideale hoogte voor het verwisselen van luiers wanneer de commode erop is geplaatst. De ruime, zachtsluitende lades zorgen voor meer dan genoeg ruimte en geven je de juiste bewegingsvrijheid zonder dat je je kindje uit het oog verliest. Afhankelijk van hoe ruim jullie kinderkamertje is, heb je bij de ladekast met commode zowel de mogelijkheid voor een zijwaartse als recht van voren positie tijdens het verschonen. Door de open ruimte voor je voeten onder de ladekast kun je ook nog eens lekker dichtbij je baby zijn tijdens het verschonen. Het frisse Scandinavische design en het gebruik van duurzame materialen maken dit een tijdloos meubel dat jaren meegaat.

Als onderdeel van de kinderkamerupdate introduceert Stokke de bijpassende lakens in nieuwe patronen voor de Stokke Sleepi en Stokke Home bedden. Gemaakt van ultrazacht, 100% katoen, zullen deze lakentjes met nieuwe motieven gegarandeerd voor plezier zorgen. Geïnspireerd door Moeder Natuur hebben de ontwerpers met de hand getekende kleine konijntjes en babybeertjes getransformeerd in schattige lakens waar jouw kleintje van zal houden!

GEEN ARTIKEL MISSEN? Volg CITYMOM op FACEBOOK of op INSTAGRAM!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.