SO GOOD TO WEAR; VERANTWOORD & STIJLVOL HET NAJAAR IN!

Stijlvol het najaar in doe je met een verantwoorde kledingkeuze van So Good to Waer. Want naast een trendy look, hechten we ook waarde aan eerlijke materialen. Het is tijd voor verandering. Een prima timing, zeker nu er in jouw garderobe plaats wordt gemaakt voor najaarskleding. Wat zijn de trends van dit moment wanneer je verantwoord en stijlvol het najaar in wilt?

Stijlvolle najaarskleding die je draagt met een goed gevoel

Kleding moet niet alleen stijlvol zijn. Het moet ook lekker zitten. Draagcomfort is iets dat we voelen, maar zeker ook ervaren. Bijvoorbeeld wanneer je verantwoorde keuzes maakt. Dat betekent kleding die op een eerlijke manier wordt gemaakt met de mooiste materialen. De collectie van So Good To Wear is daar een prachtig voorbeeld van. Deze kleding wordt met de hand gemaakt door lokale specialisten. Vervaardigd uit cashmere. Voelt goed toch?

Tips en ideeën voor het samenstellen van leuke herfst en winterkleding

Als je jouw najaarscollectie wilt voorzien van tijdloze en unieke items, wil je natuurlijk eerst plaats maken in jouw kledingkast. Ook dat kun je lekker verantwoord en duurzaam doen. Bijvoorbeeld door kleding die je niet meer draagt te doneren of verkopen. Dat is beter voor onze leefomgeving, maar geeft je ook een fijn gevoel. Zo ga je straks het najaar in met een nieuwe kledingcollectie, maar houd je daar wel een bewust en verantwoord gevoel aan over.

Heb je plaats gemaakt in de kledingkast of walk-in closet? Kijk dan eerst naar stijlvolle must-haves die echt bij je passen. Bij So Good To Wear vind je tijdloze kledingcollecties die je op elk moment en tijdens elke gelegenheid kunt dragen. Thuis, naar je werk of feestelijke gelegenheden.

Kies voor een aantal basis items. Deze kun je namelijk eindeloos combineren voor het creëren van vrijwel iedere stijl of look. Zoals lange cashmere vesten voor dames, stijlvolle broeken voor mannen of vrouwelijke jurken in aansprekende kleuren.

Welke kleuren zijn dit najaar trendy om te dragen?

Dit najaar kent heel wat leuke kleuren op het gebied van kleding. Tinten die zowel stijlvol als tijdloos zijn. Je kunt ze combineren zoals jij dat wilt. Kleuren die je echt altijd kunt dragen zijn zwart en donkerblauw. Maar natuurlijk ook crème, beige, mosgroen, donkerbruin en antraciet grijs.

Verantwoorde kleding gaat niet alleen over de kwaliteit van het materiaal, maar natuurlijk ook om kleuren die niet seizoensgebonden zijn. Dat is dé garantie voor een stijlvolle look.

Kiezen voor handgemaakte cashmere kleding vertelt iets over wat jij belangrijk vindt in het leven. Het maken van een verantwoorde keuze betekent kiezen voor stijlvolle designs en vakmanschap. Zonder dat daarbij sprake is van dierenleed of uitbuiting. En iets wat goed voelt, draag je altijd met flair, stijl en klasse.

Op deze manier shop je jouw stijlvolle najaarscollectie op een verantwoorde manier. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit of je kiest voor een wollen pantalon, een top van het fijnste cashmere of een longsleeve met kol.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.