SINTERKLAASCADEAUTJES; IDEËEN VOOR IEDERE LEEFTIJD

Op Amazon.nl kan je makkelijk verlanglijstjes maken. Dat is met name handig om voor de feestdagen het cadeauhoofd erbij te houden en overzicht te bewaren. Op zoek naar inspiratie? CITYMOM werpt alvast een blik op enkele toppers en trends…

Cultfiguren doen het dit najaar erg goed. Zowel deze gebaseerd op TV- en filmfiguren als de helden uit populaire videogames. Denk Back to the Future en Super Mario. En reken Barbie daar ook maar bij. Om maar te zwijgen over Star Wars, dat nog altijd een van de meest gebruikte zoektermen is op Amazon. Getipt als bestseller voor dit jaar is Star Wars The Mandalorian Bounty Hunter Transport Starship (zie cadeautjes tips 7+). 

Een absolute evergreen blijft natuurlijk alles van LEGO, maar ook de klassieke bordspellen doen het uitstekend dit jaar. En in een poging om het recentelijke gemis aan schoolse activiteiten te compenseren, lijkt ook het educatieve speelgoed het beter te zullen doen dan vorig jaar.

BOEIEND ‘EDU-TAINMENT’  

Net zoals ouders een home office nodig hebben voor een betere concentratie en prestaties, verwacht men dat woningen steeds meer nieuwe zones zullen krijgen zoals ‘speel-’ of ‘studieruimtes’ waar kinderen hun verbeelding de vrije loop kunnen laten gaan. 

FIT OP EEN LEUKE MANIER  

Koudere maanden motiveren mensen minder om fit te blijven. Producten waarmee je als gezin op een leuke manier kunt samenzijn en tegelijk binnenshuis kunt sporten, zullen zeker aan populariteit winnen. 

Spelletjes zoals “Stack 52” brengen spelers in beweging met verschillende gewicht oefeningen en herhalingen voor elke kaart. Je vindt ze dit jaar hoogstwaarschijnlijk terug in veel sinterklaasschoenen, naast klassiekers als “Musical Chairs”. Dansmatten en Nintendo’s Ring Fit zijn voor kleine video game fanaten een populaire manier om fit te blijven tijdens het gamen. 

Voor meer speelgoedinspiratie check www.amazon.nl. Hierkan je ook heel makkelijk op leeftijd filteren trouwens als je speelgoed zoekt! 

OP ZOEK NAAR EEN CADEAUTJE VOOR JEZELF OM MOMS? LEES: 11X WISHLIST FOR MOMS; DE MOOISTE CADEAUS

BLOG BY BETTINA

Oprichtster en hoofdredacteur van CITYMOM: “Met CITYMOM wil ik andere moeders (to be) naast handige CITY GUIDES dagelijks inspireren met alles omtrent lifestyle voor moeders & kinderen. Van kinderkamers, kindermode, verzorgingsproducten, mom-musthaves, hotspots tot kindvriendelijke reizen. Alles wat ik leuk, mooi, goed en bijzonder vind, deel ik al sinds 2013 met jullie op deze blog”!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.