20X DE MOOISTE BACK TO SCHOOL RUGZAKKEN

De scholen zijn weer begonnen! De hele zomervakantie tijd gehad voor het kopen van een nieuwe rugzak, broodtrommel, waterfles en nieuwe gymschoenen…

Bij dat laatste schaam ik me altijd wanneer ik aan het einde van het jaar de schoenen terugkrijg die 1/2 maten te klein zijn. Ja, ze deden inderdaad pijn bij het gymmen, maar mijnheer had er niet aan gedacht dit door te geven gedurende het hele schooljaar…

Maar toch zit ik in de laatste week voor school begint, gehaast alle spullen bij elkaar te verzamelen. Gelukkig is de zoektocht naar nieuwe schoolrugzakken een leuke!

Eerlijk is eerlijk, het liefste gaan ze bij ons zelf voor een Spiderman of Unicornrugzak. Wat mag, want het is hun rugzak. Maar wat is er toch weer veel moois te vinden online!

Graag driekwart van deze rugzakken in grown-up-size please! Dus zoek je iets anders dan Spiderman of Unicorns? Check dan de volgende 20 rugzakken.

Petit Monkey
Liewood
Petit Monkey
Sticky Lemon
Parkland
Blafre
Bakker made with love
Fresk
Parkland
BLOG BY MAARTJE VAN DEN BOSCH

Mijn naam is Maartje en samen met Wesley zijn wij de trotse ouders van ons zoontje Pax (2014) en tweeling Kodi & Nola (2017). Ik ben geboren in een dorp maar de liefde heeft mij sinds 2010 laten settelen in Eindhoven, waar ik erg blij mee ben! Alles wat ik miste in mijn dorp, heb ik hier bij de hand. Ik zou niet anders willen. Naast lover en moeder ben ik (gelukkig) ook een collega. Ik werk parttime bij een vrijwilligersorganisatie als coördinator en managementondersteuner. Hopelijk kan ik andere mensen inspireren met mijn blogs over o.a. Eindhoven, reizen & kinderkamers.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.